Zoek
  1. boeken
  2. De opmaat.

De opmaat. boek PDF

Geschreven door W. Tersteeg

Dit boek direct kopen via deze link.

De opmaat. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De opmaat. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De opmaat.:

De opmaat is een NT2-basismethode voor beginnende hoger opgeleide anderstaligen. Het leert je stapsgewijs Nederlands spreken, luisteren, lezen en schrijven. De methode bestaat uit kleurrijke leesteksten met visuele ondersteuning en interactieve oefeningen online. Er is expliciete aandacht voor alle vaardigheden, waaronder vocabulaire oefeningen en functionele schrijfopdrachten. Grammatica wordt duidelijk uitgelegd met bijbehorende oefeningen in een aparte Taalhulp. Daarnaast biedt De opmaat uitgebreide docentondersteuning en toetsen voor zowel online als offline leren. Met De Opmaat krijg je inzicht in de basis van het Nederlands en kan je je voorbereiden op het Staatsexamen NT2 programma II. Op www.nt2school.nl is de cursist zelfstandig oefenen met het materiaal uit het boek. Daar vind je ook alle geluidsfragmenten, de antwoorden bij de oefeningen en een woordenlijst met Engelse vertaling.

Aantal pagina's

280

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024431991

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De opmaat. door W. Tersteeg gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De opmaat. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De opmaat. onder EAN-code 9789024431991 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Taal Taalonderwijs Educatieve uitgaven Boeken

De opmaat. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De opmaat. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De opmaat. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De opmaat. in grote mate positief.

De opmaat. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De opmaat. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De opmaat. te kopen.

Het boek De opmaat. onder EAN code 9789024431991  is geschreven door: W. Tersteeg.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De opmaat. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De opmaat. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De opmaat. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De opmaat. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De opmaat.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De opmaat. aanbieden. De PDF-versie van De opmaat. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00