Zoek

De Opmaat boek PDF

Geschreven door W. Tersteeg

Dit boek direct kopen via deze link

De Opmaat boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De Opmaat over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De Opmaat:

NT2 niveau 0 → A2 - Actuele, authentieke leesteksten met sterke visuele ondersteuning in kleur - Expliciete aandacht voor alle vaardigheden: luisteren, lezen, schrijven en spreken - Functionele schrijfopdrachten - Talloze vocabulaire inslijpoefeningen en interactieve oefeningen online - Heldere grammatica en bijbehorende oefeningen in aparte Taalhulp - Uitgebreide docentondersteuning en toetsen De opmaat is een NT2-basismethode voor beginnende hoger opgeleide anderstaligen, die samen met de vervolgdelen De sprong en De finale toeleidt naar het Staatsexamen NT2 programma II. De methode is geschikt voor het gebruik in groepsverband, maar ook voor zelfstudie. Op www.nt2school.nl kan de cursist zelfstandig oefenen met het materiaal uit het boek. Ook vindt hij daar alle geluidsfragmenten, de antwoorden bij de oefeningen en een woordenlijst met Engelse vertaling. Voor de docent zijn er extra buitenschoolse opdrachten, toetsen en handige didactische tips.

Aantal pagina’s

280

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789024431991


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De Opmaat door W. Tersteeg gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De Opmaat downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De Opmaat onder EAN-code 9789024431991 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

De Opmaat recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als De Opmaat kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De Opmaat recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De Opmaat in grote mate positief.

De Opmaat is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De Opmaat PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De Opmaat te kopen.

Het boek De Opmaat onder EAN code 9789024431991  is geschreven door: W. Tersteeg.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De Opmaat downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De Opmaat ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De Opmaat beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De Opmaat direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De Opmaat?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De Opmaat aanbieden. De PDF-versie van De Opmaat kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00