Zoek
  1. boeken
  2. De prooi.

De prooi. boek PDF

Geschreven door Jeroen Smit

Dit boek direct kopen via deze link.

De prooi. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De prooi. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De prooi.:

"De prooi" is een uniek verhaal over de ondergang van de ABN Amro Bank. Jeroen Smit reconstrueert op aangrijpende wijze hoe de topbestuurders jarenlang vooral gevangenzaten in interne strijd. Ze luisterden zo slecht naar de klanten, werknemers en aandeelhouders dat deze icoon, ondanks alle schitterende potentie, de regie over zijn toekomst volledig kwijtraakte. Nederland verloor daarmee zijn belangrijkste bank. Om het verhaal voor een groter publiek beschikbaar te maken, is de prooi nu verfilmd als tv-serie. De productie is geregisseerd door Theu Boermans en er zijn onder anderen Pierre Bokma, Reinout Bussemaker en Anniek Pheife te zien. De prooi is een onmisbaar stuk geschiedenisvertelling met een combinatie van onkunde, knallende ego's, onvoorstelbare blunders en ongrijpbare marktinvloeden. Niet alleen leest het als een spannende whodunit, maar het geeft ook een unieke inkijk in het verval van een icoon van de Nederlandse economie.

Aantal pagina's

Taal

Nederlands

Uitgever

Prometheus, Uitgeverij

EAN-Code

9789044633832

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De prooi. door Jeroen Smit gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De prooi. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De prooi. onder EAN-code 9789044633832 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Economie Financien & Boekhouding Economische crises Financien Bankieren Boeken

De prooi. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De prooi. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De prooi. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De prooi. in grote mate positief.

De prooi. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De prooi. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De prooi. te kopen.

Het boek De prooi. onder EAN code 9789044633832  is geschreven door: Jeroen Smit.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De prooi. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De prooi. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De prooi. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De prooi. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De prooi.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De prooi. aanbieden. De PDF-versie van De prooi. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00