Zoek
  1. boeken
  2. De psychologie van geld.

De psychologie van geld. boek PDF

Geschreven door Morgan Housel

Dit boek direct kopen via deze link.

De psychologie van geld. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De psychologie van geld. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De psychologie van geld.:

De psychologie van geld is een krachtig boek van Morgan Housel dat de complexe psychologie van geld blootlegt. Het biedt een verfrissende kijk op een onderwerp dat vaak als saai wordt beschouwd. Housel toont aan dat de financiële beslissingen die we nemen, vaak beïnvloed worden door onze persoonlijke ervaringen, emoties en het klimaat van buitenaf. Hij deelt korte verhalen met tijdloze lessen over rijkdom, hebzucht en geluk. Het boek is geschreven voor iedereen die meer wil weten over geld. Weet je niet wat je moet doen met je spaargeld? Ben je benieuwd naar de psychologische aspecten van beleggen? Of wil je begrijpen waarom mensen zo anders denken over geld? Dan is De psychologie van geld een must-read. Het boek helpt je om je persoonlijke financiële beslissingen te begrijpen en om te gaan met onvoorspelbare marktbewegingen. Met het boek krijg je een betere grip op je financiële beslissingen en leer je hoe je je geld op een verstandige manier kunt besteden.

Aantal pagina's

272

Taal

Nederlands

Uitgever

Kosmos Uitgevers

EAN-Code

9789021590745

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De psychologie van geld. door Morgan Housel gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De psychologie van geld. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De psychologie van geld. onder EAN-code 9789021590745 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Lifestyle Economie & Financiën Managementboeken Financien & Boekhouding Shopping guides Carriere & Succes Persoonlijke financiën Populaire psychologie Financien Bankieren Beleggen Kredieten Pensioenen Boeken

De psychologie van geld. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De psychologie van geld. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De psychologie van geld. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De psychologie van geld. in grote mate positief.

De psychologie van geld. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De psychologie van geld. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De psychologie van geld. te kopen.

Het boek De psychologie van geld. onder EAN code 9789021590745  is geschreven door: Morgan Housel.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De psychologie van geld. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De psychologie van geld. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De psychologie van geld. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De psychologie van geld. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De psychologie van geld.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De psychologie van geld. aanbieden. De PDF-versie van De psychologie van geld. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00