Zoek

De Repair Club boek PDF

Geschreven door Charles den Tex

Dit boek direct kopen via deze link

De Repair Club boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De Repair Club over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De Repair Club :

‘Godallemachtig, wat kan Den Tex goed schrijven!’ VN Detective en Thrillergids ***** De nieuwe Charles den Tex: superieur vakwerk. Een geweldige spionagethriller met een onvergetelijk personage in de hoofdrol. John Antink is ex-chef van de geheime dienst. Nu is hij met pensioen en runt hij samen met een paar vrienden een Repair Club, waar ze defecte apparaten herstellen. Op een dag staat er een man voor zijn neus met een kapotte typemachine, een pistool en een opdracht. Die opdracht brengt John in één klap terug naar de tijd dat hij actief was als geheim agent in Oost-Duitsland. Hij beseft dat hij jaren geleden een fout heeft gemaakt, waardoor zijn zorgvuldig opgebouwde leven nu op instorten staat. De Repair Club komt onmiddellijk in actie om deze fout te herstellen, maar die blijkt groter dan John ooit had kunnen denken. Opeens staat hij voor een bijna onmogelijke opdracht, want hoe repareer je verraad? ‘Opnieuw heeft Den Tex een Gouden Strop-waardig verhaal afgeleverd.’ De Telegraaf ‘Charles den Tex onderstreept met de spionagethriller De Repair Club dat hij Nederlands beste thrillerauteur is.’ NRC

Aantal pagina’s

363

Taal

Nederlands

Formaat

E-book

EAN-Code

9789402764420


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De Repair Club door Charles den Tex gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De Repair Club downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De Repair Club onder EAN-code 9789402764420 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

De Repair Club recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als De Repair Club kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De Repair Club recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De Repair Club in grote mate positief.

De Repair Club is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De Repair Club PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De Repair Club te kopen.

Het boek De Repair Club onder EAN code 9789402764420  is geschreven door: Charles den Tex.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De Repair Club downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De Repair Club ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De Repair Club beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De Repair Club direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De Repair Club ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De Repair Club aanbieden. De PDF-versie van De Repair Club kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00