Zoek
  1. boeken
  2. De Roos van Leary.

De Roos van Leary. boek PDF

Geschreven door Bert van Dijk

Dit boek direct kopen via deze link.

De Roos van Leary. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De Roos van Leary. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De Roos van Leary.:

De Roos van Leary biedt een uniek instrument om trefzeker interactie te beïnvloeden in een breed scala aan situaties. Van conflictoplossing tot een te dominante of juist te teruggetrokken collega in beweging krijgen, van mensen voor je ideeën winnen tot gestagneerde samenwerkingen vlottrekken. Met dit boek kunnen professionals als trainers, coaches, docenten, managers en opleiders het model diepgaand en volledig leren begrijpen. De vele voorbeelden en tips voor toepassing in de praktijk maken dit boek niet alleen een krachtig leerboek, maar ook een bron van inspiratie om de interactie naar een hoger niveau te tillen. De auteurs hebben ruim dertig jaar ervaring met de Roos van Leary. Met hun kennis en ervaring hebben ze dit boek samengesteld om professionals de kans te geven om interacties beter te begrijpen en te beheersen. Of het nu gaat om het thuis gezellig houden, conflicten oplossen of mensen voor je ideeën winnen, met dit boek kun je al je interacties op een effectieve manier beïnvloeden. Enkel met dit boek krijg je alle kennis en inzicht die je nodig hebt om jouw interactievaardigheden naar het volgende niveau te tillen.

Aantal pagina's

176

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Thema

EAN-Code

9789462723030

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De Roos van Leary. door Bert van Dijk gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De Roos van Leary. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De Roos van Leary. onder EAN-code 9789462723030 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Onderwijs & Didactiek Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Sociologie Populaire psychologie Leiderschap Interdisciplinaire studies Communicatiekunde Coaching & Training Boeken

De Roos van Leary. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De Roos van Leary. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De Roos van Leary. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De Roos van Leary. in grote mate positief.

De Roos van Leary. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De Roos van Leary. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De Roos van Leary. te kopen.

Het boek De Roos van Leary. onder EAN code 9789462723030  is geschreven door: Bert van Dijk.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De Roos van Leary. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De Roos van Leary. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De Roos van Leary. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De Roos van Leary. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De Roos van Leary.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De Roos van Leary. aanbieden. De PDF-versie van De Roos van Leary. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00