Zoek
  1. boeken
  2. De schatkist van de therapeut.

De schatkist van de therapeut. boek PDF

Geschreven door Gundrum Monica

Dit boek direct kopen via deze link.

De schatkist van de therapeut. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De schatkist van de therapeut. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De schatkist van de therapeut.:

Product naam: De schatkist van de therapeut. Product beschrijving: In dit boek delen ervaren psychotherapeuten hun impliciete kennis en demonstreren de kracht van bepaalde innovatieve interventies, concrete oefeningen en creatieve werkmethodes. Meer dan 40 therapeuten uit diverse stromingen dragen bij aan wat zij waardevol en helpend vinden in het therapeutisch werk. Zij delen hun favoriete 'schatten' die ze bij elkaar gesprokkeld hebben uit boeken, syllabi, workshops, losse aantekeningen, eigen ervaringen en meer. De oefeningen en methodes kunnen worden toegepast in verschillende omgevingen en bij verschillende leeftijdsgroepen, van kinderen tot volwassenen. Sommige oefeningen zijn ook gericht op de therapeut zelf, om de bewustwording van hun eigen functioneren en zelfzorg te verbeteren. Deze schatkist is een krachtige inspiratiebron voor iedereen die werkzaam is in het veld van de geestelijke gezondheidszorg. Hieruit kan worden geput om het therapeutisch handelen aan te vullen, uit te breiden of een nieuwe impuls te geven. Deze schatkist biedt een grote verscheidenheid aan ideeën en oplossingen, waardoor je altijd de juiste manier kunt vinden om je cliënten te helpen.

Aantal pagina's

344

Taal

Nederlands

Uitgever

Pelckmans

EAN-Code

9789463370370

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De schatkist van de therapeut. door Gundrum Monica gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De schatkist van de therapeut. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De schatkist van de therapeut. onder EAN-code 9789463370370 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Klinische psychologie Psychotherapie Boeken

De schatkist van de therapeut. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De schatkist van de therapeut. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De schatkist van de therapeut. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De schatkist van de therapeut. in grote mate positief.

De schatkist van de therapeut. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De schatkist van de therapeut. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De schatkist van de therapeut. te kopen.

Het boek De schatkist van de therapeut. onder EAN code 9789463370370  is geschreven door: Gundrum Monica.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De schatkist van de therapeut. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De schatkist van de therapeut. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De schatkist van de therapeut. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De schatkist van de therapeut. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De schatkist van de therapeut.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De schatkist van de therapeut. aanbieden. De PDF-versie van De schatkist van de therapeut. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00