Zoek
  1. boeken
  2. De sprong.

De sprong. boek PDF

Geschreven door Maud Beersmans

Dit boek direct kopen via deze link.

De sprong. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De sprong. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De sprong.:

De sprong is een unieke Nt2-methode die de grote stap van taalniveau A2 naar B1 helpt te maken. De methode is bedoeld voor midden- en hoog opgeleide anderstaligen en is een onderdeel van de leerlijn 'NT2 op maat'. De sprong besteedt aandacht aan veel thema's uit het dagelijks leven, zoals studie, beroep, samenleving, communicatie, politiek en kust. Hierbij worden de vaardigheden spreken, luisteren, schrijven en lezen afgewisseld met extra aandacht voor woordenschat en grammatica. In de methode wordt gebruik gemaakt van veel origineel materiaal uit kranten en van het internet, waardoor het leerproces natuurlijk en aansprekend is. De nieuwe uitgave van De sprong (2013) bevat een bijbehorende website, NT2 SCHOOL. Bij aanschaf van het boek krijgt de gebruiker toegang tot extra materiaal dat wordt geactiveerd door een code die bij het boek staat. Na het doorwerken van De sprong kan iemand zichzelfstandig redden in het Nederlands en heeft hij of zij taalniveau B1 bereikt. Er zijn vervolgmogelijkheden, zoals Vooruit of De finale, waarmee iemand zich kan voorbereiden op een van de twee staatsexamens.

Aantal pagina's

288

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom uitgevers Amsterdam

EAN-Code

9789461052872

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De sprong. door Maud Beersmans gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De sprong. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De sprong. onder EAN-code 9789461052872 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Taal Taalonderwijs Educatieve uitgaven Boeken

De sprong. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De sprong. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De sprong. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De sprong. in grote mate positief.

De sprong. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De sprong. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De sprong. te kopen.

Het boek De sprong. onder EAN code 9789461052872  is geschreven door: Maud Beersmans.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De sprong. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De sprong. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De sprong. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De sprong. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De sprong.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De sprong. aanbieden. De PDF-versie van De sprong. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00