Zoeken
  1. boeken
  2. De start-up scorecard.

De start-up scorecard. boek PDF

Geschreven door Geert-Jan Smits

Dit boek direct kopen via deze link.

De start-up scorecard. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De start-up scorecard. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De start-up scorecard.:

De start-up scorecard biedt de kennis en inzichten die ondernemers en investeerders nodig hebben om een start-up te laten groeien tot een miljardenbedrijf. Door middel van vier dimensies, namelijk Purpose, Profit, People en Product, wordt de kans op succes of mislukking duidelijk. De scorecard geeft een helder beeld van de successen en faalfactoren van een start-up. Het boek biedt handvatten om het succes te vergroten en het maximale rendement op start-upinvesteringen te behalen. Naast de scorecard krijg je toegang tot een online platform waar je de score kunt vergelijken met peers. Daarnaast is er een verzameling interviews met Nederlandse topondernemers en investeerders waaruit je veel kennis en inzichten kunt halen. Geert-Jan Smits heeft zelf meerdere ondernemingen opgezet en deelgenomen aan de ontwikkeling van de scorecard. De start-up scorecard is een uniek boek met alle kennis en inzichten die je nodig hebt om een start-up te laten slagen. Met de scorecard kun je de kans op succes of mislukking direct inschatten en het maximale rendement op investeringen behalen. Met de scorecard ben je voorbereid op het succes van de toekomst.

Aantal pagina's

320

Taal

Nederlands

Uitgever

Haystack, Uitgeverij

EAN-Code

9789461265456

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De start-up scorecard. door Geert-Jan Smits gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De start-up scorecard. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De start-up scorecard. onder EAN-code 9789461265456 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Bedrijfskunde Boeken

De start-up scorecard. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De start-up scorecard. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De start-up scorecard. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De start-up scorecard. in grote mate positief.

De start-up scorecard. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De start-up scorecard. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De start-up scorecard. te kopen.

Het boek De start-up scorecard. onder EAN code 9789461265456  is geschreven door: Geert-Jan Smits.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De start-up scorecard. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De start-up scorecard. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De start-up scorecard. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De start-up scorecard. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De start-up scorecard.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De start-up scorecard. aanbieden. De PDF-versie van De start-up scorecard. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00