Zoek
  1. boeken
  2. De Vaderfactor.

De Vaderfactor. boek PDF

Geschreven door Stephan B. Poulter

Dit boek direct kopen via deze link.

De Vaderfactor. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De Vaderfactor. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De Vaderfactor.:

Met De Vaderfactor krijg je inzicht in de invloed van je vader op je leven. Stephan B. Poulter, PhD laat je in dit boek ontdekken hoe vaders een impact hebben op de ontwikkeling van kinderen, adolescenten en volwassenen. In dit inspirerende boek krijg je heldere inzichten in hoe je het beste kunt omgaan met je eigen vaderfactor. Je leert wat de persoonlijke vaderfactor is in je werk en in je persoonlijke leven en je krijgt tips over hoe je de kracht van je vaderfactor kunt benutten. Dr. Poulter geeft ook aanwijzingen over hoe je heling kunt vinden voor pijnlijke ervaringen met je vader. Met meer dan dertig jaar ervaring als klinisch psycholoog, laat Dr. Poulter je zien dat het niet uitmaakt hoe je je vader hebt ervaren, je kunt de sleutel in handen hebben om je leven vreugdevoller te maken. Met De Vaderfactor krijg je een beter begrip van de invloed van je vader op je leven en hoe je deze kunt gebruiken om jezelf te ontwikkelen. Het boek is daarom zowel interessant voor je persoonlijk leven als voor je rol als ouder, leraar, werknemer, manager, consultant, coach of begeleider.

Aantal pagina's

288

Taal

Nederlands

Uitgever

Circle Publishing

EAN-Code

9789077179369

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De Vaderfactor. door Stephan B. Poulter gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De Vaderfactor. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De Vaderfactor. onder EAN-code 9789077179369 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

De Vaderfactor. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De Vaderfactor. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De Vaderfactor. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De Vaderfactor. in grote mate positief.

De Vaderfactor. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De Vaderfactor. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De Vaderfactor. te kopen.

Het boek De Vaderfactor. onder EAN code 9789077179369  is geschreven door: Stephan B. Poulter.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De Vaderfactor. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De Vaderfactor. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De Vaderfactor. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De Vaderfactor. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De Vaderfactor.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De Vaderfactor. aanbieden. De PDF-versie van De Vaderfactor. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00