Zoek
  1. boeken
  2. De Voorlezer.

De Voorlezer. boek PDF

Geschreven door

Dit boek direct kopen via deze link.

De Voorlezer. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De Voorlezer. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De Voorlezer.:

Met de Voorlezer kunnen leerlingen al vanaf het eerste moment auditief een basiswoordenschat leren. De Voorlezer is een 'sprekende' pen die elk aangestipt woord (en/of het bijbehorende plaatje) hardop voorleest. De leerlingen kunnen met de pen op ontdekkingsreis gaan op een aantal posters en grote plaatjes en luisteren wat de pen zegt. De materialen zijn vooral gericht op kinderen die nog niet kunnen lezen, omdat de woordenschat auditief aangeboden wordt. Met de Voorlezer worden 800 ‘slimme’ stickers meegeleverd. Elke sticker kan gekoppeld worden aan de Voorlezer en door de opnamefunctie kan de leerling zelf teksten inspreken. Zo kan de sticker mét luistertekst overal geplakt worden: in andere leerboeken, leesboeken, in het lokaal, in schriften, etc. Met de Voorlezer kunnen kinderen op een leuke manier de wereld om hen heen auditief ontdekken. De Voorlezer biedt niet alleen de mogelijkheid om woorden te leren, maar ook om creatief te zijn en te experimenteren met het inspreken van eigen teksten.

Aantal pagina's

Taal

Nederlands

Uitgever

Schoolsupport

EAN-Code

7436956527552

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De Voorlezer. door gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De Voorlezer. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De Voorlezer. onder EAN-code 7436956527552 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Educatieve uitgaven Boeken

De Voorlezer. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De Voorlezer. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De Voorlezer. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De Voorlezer. in grote mate positief.

De Voorlezer. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De Voorlezer. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De Voorlezer. te kopen.

Het boek De Voorlezer. onder EAN code 7436956527552  is geschreven door: .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De Voorlezer. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De Voorlezer. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De Voorlezer. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De Voorlezer. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De Voorlezer.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De Voorlezer. aanbieden. De PDF-versie van De Voorlezer. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00