Zoek

De wijsheid van de heks boek PDF

Geschreven door Susan Smit

Dit boek direct kopen via deze link

De wijsheid van de heks boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De wijsheid van de heks over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De wijsheid van de heks:

Wat Susan Smit de afgelopen twintig jaar van de oude natuurreligie heeft geleerd Hekserij is, net als alle andere natuurreligies op de wereld, niet-georganiseerd. Er zijn geen heilige boeken, gebouwen of profeten, er is geen strikte leer. Veel mensen noemen het daarom liever een spiritueel pad. Susan Smit, inmiddels al ruim twintig jaar op het pad van de heks, deelt in dit boek wat ze zelf allemaal heeft geleerd op haar persoonlijke ontwikkelingsreis. Ze vertelt je alles wat ze weet over de natuurwetten en levensbeschouwing van de oude religie en reikt je middelen aan voor groei. Zo laat Susan zien hoe de oude natuurreligie je in het hier en nu kan helpen bij het omgaan met emoties, het op peil houden en opschonen van je levensenergie, de verhouding tot je lichaam en seksualiteit, het benutten van creativiteit, intuïtie en scheppingskracht, en de zorg voor de aarde en elkaar. Kortom, hekserij leert ons hoeveel de natuur en vrouwelijke waarden ons te bieden hebben.

Aantal pagina’s

352

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789048864812


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De wijsheid van de heks door Susan Smit gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De wijsheid van de heks downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De wijsheid van de heks onder EAN-code 9789048864812 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

De wijsheid van de heks recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als De wijsheid van de heks kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De wijsheid van de heks recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De wijsheid van de heks in grote mate positief.

De wijsheid van de heks is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De wijsheid van de heks PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De wijsheid van de heks te kopen.

Het boek De wijsheid van de heks onder EAN code 9789048864812  is geschreven door: Susan Smit.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De wijsheid van de heks downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De wijsheid van de heks ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De wijsheid van de heks beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De wijsheid van de heks direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De wijsheid van de heks?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De wijsheid van de heks aanbieden. De PDF-versie van De wijsheid van de heks kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00