Zoek

De zes rollen van de leraar boek PDF

Geschreven door Martie Slooter

Dit boek direct kopen via deze link

De zes rollen van de leraar boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De zes rollen van de leraar over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De zes rollen van de leraar:

Wat is een goede les? En wat doet een effectieve leraar? In De zes rollen van de leraar beschrijft Martie Slooter wat leraren kunnen doen om leerlingen daadwerkelijk te laten leren. Ze beschrijft effectief lerarengedrag aan de hand van zes rollen: * de gastheer; * de presentator; * de didacticus; * de pedagoog; * de afsluiter; * de coach. Dit boek is gebaseerd op de meest actuele, wetenschappelijke inzichten over hoe leerlingen tot leren komen. Slooter gaat niet alleen in op de basiskennis, -vaardigheden en overtuigingen die beginnende leraren bezitten. Ze beschrijft met de nieuwe, overzichtelijke leerlijn van de leraar ook helder hoe leraren zich ontwikkelen en wat ervaren leraren kennen en kunnen. Uitgebreid staat Slooter stil bij de zesde rol: de leraar als coach. Als leraren in staat zijn samen met leerlingen te reflecteren op hun leerproces, komt het ultieme doel in zicht: de zelfregulatie van leerlingen, waarbij ze het eigen leren sturen. De zes rollen van de leraar is een volledig boek, dat behalve de leerlijn van de leraar ook concrete gedragsindicatoren en reflectietools bevat. Dit maakt het onmisbaar voor iedere leraar - zowel studerend, beginnend als ervaren.

Aantal pagina’s

288

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789492525123


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De zes rollen van de leraar door Martie Slooter gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De zes rollen van de leraar downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De zes rollen van de leraar onder EAN-code 9789492525123 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

De zes rollen van de leraar recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als De zes rollen van de leraar kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De zes rollen van de leraar recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De zes rollen van de leraar in grote mate positief.

De zes rollen van de leraar is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De zes rollen van de leraar PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De zes rollen van de leraar te kopen.

"De zes rollen van de leraar" van Marti Slooter is een verhelderende gids voor zowel beginnende als ervaren leraren. Het boek biedt een diepgaand inzicht in de diverse rollen die een leraar vervult, variërend van instructeur tot mentor en zelfs regisseur. Slooter benadrukt het belang van flexibiliteit en aanpassingsvermogen in het onderwijs, en dit resoneert sterk met mijn eigen ervaring als docent.

Wat dit boek voor mij echt onderscheidt, is de praktische benadering. Slooter voorziet de lezer van concrete strategieën en voorbeelden om elke rol effectief te vervullen. Deze bruikbare tips maken het boek buitengewoon waardevol voor leraren die hun vaardigheden willen verbeteren.

Hoewel het boek soms wat theoretisch aanvoelt, vind ik dat Slooter er wel in slaagt om complexe onderwijsthema's toegankelijk te maken. Haar passie voor het vak straalt door elke pagina, wat het boek inspirerend maakt.

Al met al, heeft "De zes rollen van de leraar" mijn eigen perspectief op lesgeven verbreed en mijn benadering van het vak versterkt. Een aanrader voor leraren die willen groeien en excelleren in hun rol.

Het boek De zes rollen van de leraar onder EAN code 9789492525123  is geschreven door: Martie Slooter .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De zes rollen van de leraar downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De zes rollen van de leraar ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De zes rollen van de leraar beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De zes rollen van de leraar direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De zes rollen van de leraar?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De zes rollen van de leraar aanbieden. De PDF-versie van De zes rollen van de leraar kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00