Zoek
  1. boeken
  2. De zeven eigenschappen.

De zeven eigenschappen. boek PDF

Geschreven door Stephen Covey

Dit boek direct kopen via deze link.

De zeven eigenschappen. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De zeven eigenschappen. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De zeven eigenschappen.:

De zeven eigenschappen helpt je om je leven te veranderen. Stephen R. Covey's wereldwijde bestseller De zeven eigenschappen van effectief leiderschap is een klassieker die ervoor zal zorgen dat je leven op zijn kop zet. In dit werkboek krijg je korte herinneringen aan wat de essentie van zijn gedachtegoed is, verwijzingen naar passages uit het boek voor wie de diepte in wil, en praktische uitdagingen en oefeningen. Je krijgt wekelijkse schema's om je goede voornemens direct in de dagelijkse praktijk te brengen. De zeven eigenschappen helpt je om je leven te verbeteren. Je leert beter te kiezen, jezelf en anderen beter te begrijpen en je wordt weerbaarder. Je kunt ook meer succes en voldoening ervaren. Dit werkboek is gericht op het toepassen van de principes in de dagelijkse praktijk. Het bevat oefeningen die je helpen om bewust te worden van je gedachten en gedrag. Ze helpen je om beter te begrijpen hoe je kunt werken aan veranderingen in je leven. Door je te concentreren op de zeven eigenschappen kun je een leven creëren dat gebaseerd is op waarden en principes die je respecteren en waarin je de beste versie van jezelf kunt worden.

Aantal pagina's

172

Taal

Nederlands

Uitgever

Business Contact

EAN-Code

9789047012337

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De zeven eigenschappen. door Stephen Covey gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De zeven eigenschappen. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De zeven eigenschappen. onder EAN-code 9789047012337 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Managementboeken Carriere & Succes Populaire psychologie Bedrijfskunde Boeken

De zeven eigenschappen. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De zeven eigenschappen. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De zeven eigenschappen. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De zeven eigenschappen. in grote mate positief.

De zeven eigenschappen. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De zeven eigenschappen. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De zeven eigenschappen. te kopen.

Het boek De zeven eigenschappen. onder EAN code 9789047012337  is geschreven door: Stephen Covey.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De zeven eigenschappen. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De zeven eigenschappen. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De zeven eigenschappen. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De zeven eigenschappen. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De zeven eigenschappen.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De zeven eigenschappen. aanbieden. De PDF-versie van De zeven eigenschappen. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00