Zoeken
  1. boeken
  2. De zeven eigenschappen van een sterk gezin.

De zeven eigenschappen van een sterk gezin. boek PDF

Geschreven door Stephen R. Covey

Dit boek direct kopen via deze link.

De zeven eigenschappen van een sterk gezin. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek De zeven eigenschappen van een sterk gezin. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van De zeven eigenschappen van een sterk gezin.:

Deze klassieke bestseller van Stephen R. Covey is een must-read voor wie op zoek is naar manieren om een sterk gezin te creëren en te behouden. Dit boek is volledig herschreven en aangevuld met verhalen en adviezen, waardoor deze klassieke titel een ware toevoeging is aan de boekenkast van elke liefhebbende ouder. Het boek biedt een unieke kijk op het gezinsleven. Het legt de basis voor een liefdevol gezin en helpt ouders om een harmonieuze en harmonieuze relatie met hun kinderen te ontwikkelen. Het boek onthult de zeven kernwaarden die nodig zijn voor een sterk gezin; liefde, verantwoordelijkheid, moed, respect, waardering, aanpassingsvermogen en eenheid. Het boek is geschreven met een open, warme en toegankelijke stijl. De verhalen en situaties die worden beschreven zijn herkenbaar en inspirerend. Covey's adviezen zijn tijdloos en van waarde. Het boek biedt ouders een krachtige handleiding om een sterk gezin te creëren en te behouden, gebaseerd op deze zeven kernwaarden. Dit boek is zeker de moeite waard om te lezen voor iedereen die een liefdevol, stabiel gezin wil creëren.

Aantal pagina's

368

Taal

Nederlands

Uitgever

Business Contact

EAN-Code

9789047013785

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van De zeven eigenschappen van een sterk gezin. door Stephen R. Covey gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt De zeven eigenschappen van een sterk gezin. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van De zeven eigenschappen van een sterk gezin. onder EAN-code 9789047013785 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Leiderschap Boeken

De zeven eigenschappen van een sterk gezin. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als De zeven eigenschappen van een sterk gezin. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de De zeven eigenschappen van een sterk gezin. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor De zeven eigenschappen van een sterk gezin. in grote mate positief.

De zeven eigenschappen van een sterk gezin. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de De zeven eigenschappen van een sterk gezin. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van De zeven eigenschappen van een sterk gezin. te kopen.

Het boek De zeven eigenschappen van een sterk gezin. onder EAN code 9789047013785  is geschreven door: Stephen R. Covey.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van De zeven eigenschappen van een sterk gezin. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van De zeven eigenschappen van een sterk gezin. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van De zeven eigenschappen van een sterk gezin. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van De zeven eigenschappen van een sterk gezin. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van De zeven eigenschappen van een sterk gezin.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van De zeven eigenschappen van een sterk gezin. aanbieden. De PDF-versie van De zeven eigenschappen van een sterk gezin. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00