Zoek

Deep Democracy boek PDF

Geschreven door Jitske Kramer

Dit boek direct kopen via deze link

Deep Democracy boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Deep Democracy over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Deep Democracy:

Herken je dat? Dat mensen 'ja' zeggen en 'nee' doen? Dat een democratisch genomen besluit door bijna de helft van je team niet loyaal wordt gesteund? Dat het resultaat sneller was bereikt als je ook had geluisterd naar je medewerkers die niet altijd het hoogste woord hebben? Dan is dit hét boek voor jou! 'Deep Democracy' is geschreven voor mensen zoals jij, die conflicten willen oplossen, verschillen willen benutten, en vervolgens duurzame besluiten durven te nemen. Die met elkaar en niet voor elkaar denken. Die samen vechten voor de hoogst haalbare oplossing. Deep Democracy is een manier van besluiten nemen waarbij de wijsheid van de minderheid wordt meegenomen in het meerderheidsbesluit. De Lewis-methode van Deep Democracy is in de periode na de apartheid ontwikkeld in het Zuid Afrikaanse bedrijfsleven en wordt op dit moment in meer dan twintig landen in de wereld toegepast. Het biedt praktische handvatten en technieken om met uitersten om te gaan. Niet vanuit de gedachte dat we dwarsliggers moeten manipuleren en verleiden om zonder al te veel morren het genomen besluit te volgen. Maar vanuit de overtuiging dat de krachtigste besluiten ontstaan door de aanwezige diversiteit aan kennis, talenten, ervaringen en emoties te combineren. 'Niets is zo dodelijk als alle neuzen dezelfde kant op. Je kijkt alleen naar elkaars achterhoofd. Tegenspraak is de enige manier om tunnelvisie te voorkomen. Het is daarom de lastige kunst om comfort te voelen bij een geluid dat haaks staat op je zelfingenomen mening.' Jaap van 't Hek, interim-manager, organisatieadviseur, coach, docent. Schreef samen met Leike van Oss onder andere 'ONveranderbaarheid van organisaties', 'Ondertussen in de organisatie', 'Onderweg' en 'Onomkeerbaar'. 'Deep Democracy is meer dan een instrument. Het is een taal en een visie op samenwerken. In mijn werk als teamadviseur gebruik ik Deep Democracy om besluitvormingsprocessen te versnellen, maar zeker ook om genomen besluiten rijker en meer gedragen te maken. [...].' Jaco van der Schoor, Mensen in Bedrijf, auteur van 'Hoera! Een conflict', 'Teams van de toekomst' en 'Leve het verschil!' Drs. Jitske Kramer is corporate antropoloog, spreker, ondernemer, facilitator. Ze is gelicenseerd Deep Democray opleider. Oprichter van Human Dimensions. Trainer van het jaar 2013. Auteur van 'Normaal is Anders', 'Wow! Wat een verschil', 'De Corporate Tribe' (managementboek van het jaar 2016), 'Building Tribes' en 'Jam Cultures. Over inclusie: meedoen, meepraten, meebeslissen'.

Aantal pagina’s

168

Taal

Nederlands

Formaat

Hardcover

EAN-Code

9789462763685


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Deep Democracy door Jitske Kramer gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Deep Democracy downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Deep Democracy onder EAN-code 9789462763685 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Deep Democracy recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Deep Democracy kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Deep Democracy recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Deep Democracy in grote mate positief.

Deep Democracy is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Deep Democracy PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Deep Democracy te kopen.

Het boek Deep Democracy onder EAN code 9789462763685  is geschreven door: Jitske Kramer.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Deep Democracy downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Deep Democracy ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Deep Democracy beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Deep Democracy direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Deep Democracy?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Deep Democracy aanbieden. De PDF-versie van Deep Democracy kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00