Zoek
  1. boeken
  2. Deep Work.

Deep Work. boek PDF

Geschreven door Cal Newport

Dit boek direct kopen via deze link.

Deep Work. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Deep Work. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Deep Work.:

Product beschrijving: Een van de meest waardevolle vaardigheden in onze economie wordt steeds zeldzamer. Als je deze vaardigheid onder de knie krijgt, zul je buitengewone resultaten boeken. Deep Work is een onmisbaar gids voor iedereen die in een afgeleide wereld gefocust succes zoekt. 'Cal Newport is uitzonderlijk in de wereld van zelfhulp auteurs' New York Times. 'Deep Work' is de vermogen om zich zonder afleiding te concentreren op een cognitief veeleisende taak. Gecreëerd door de auteur en professor Cal Newport op zijn populaire blog Study Hacks, zal deep work je helpen beter te worden in wat je doet, je meer in minder tijd te laten bereiken en het gevoel van echte vervulling dat voortkomt uit het beheersen van een vaardigheid. Kortom, deep work is als een superkracht in onze steeds competitievere economie. En toch hebben de meeste mensen, of het nu kenniswerkers zijn in luidruchtige open-plan kantoren of creatievelingen die proberen hun visie te verbeteren, de mogelijkheid om diep te gaan verloren - ze besteden hun dagen in een waanzinnige waas van e-mail en sociale media, zonder te beseffen dat er een betere manier is. Een mix van culturele kritiek en praktische adviezen, DEEP WORK neemt je mee op een reis door de psychologie, neurowetenschap en beste praktijken van top performers over de hele wereld, zodat je de vaardigheid van deep work kunt verwerven.

Aantal pagina's

296

Taal

Engels

Uitgever

Little, Brown Book Group

EAN-Code

9780349411903

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Deep Work. door Cal Newport gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Deep Work. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Deep Work. onder EAN-code 9780349411903 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Facilitair management Time management Boeken

Deep Work. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Deep Work. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Deep Work. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Deep Work. in grote mate positief.

Deep Work. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Deep Work. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Deep Work. te kopen.

Het boek Deep Work. onder EAN code 9780349411903  is geschreven door: Cal Newport.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Deep Work. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Deep Work. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Deep Work. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Deep Work. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Deep Work.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Deep Work. aanbieden. De PDF-versie van Deep Work. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00