Zoek
  1. boeken
  2. Designing Your Life.

Designing Your Life. boek PDF

Geschreven door Bill Burnett

Dit boek direct kopen via deze link.

Designing Your Life. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Designing Your Life. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Designing Your Life.:

Designing Your Life is een revolutionaire benadering om te leren omgaan met de uitdagingen in je leven. Tijdens deze reis zal je leren om creatief naar je leven te kijken en te ontdekken wat je levensdoelen zijn. Met behulp van de inzichten van de uitvoerend directeur van het Design Programma aan Stanford en de co-founder van Electronic Arts, zal je leren om een bevredigend en betekenisvol leven te ontwerpen door de voorbeelden van de engineers van de meest populaire technologieën te volgen. De Designing Your Life programma biedt een nieuwe perspectief op je leven door je bewust te maken van je opties en je te helpen je verlangens en doelen te definiëren. Je zult leren om creatieve oplossingen te bedenken voor problemen en je leren omgaan met bewuste en onbewuste beperkingen. Ook zul je leren hoe je de kracht van ontwerpdenken kunt gebruiken om je leven te verbeteren. Je leert ook hoe je je eigen levensontwerp kunt implementeren door stapsgewijze veranderingen aan te brengen en je levensverhalen te veranderen.

Aantal pagina's

256

Taal

Engels

Uitgever

Alfred A. Knopf

EAN-Code

9781101875322

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Designing Your Life. door Bill Burnett gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Designing Your Life. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Designing Your Life. onder EAN-code 9781101875322 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Carriere & Succes Populaire psychologie Boeken

Designing Your Life. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Designing Your Life. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Designing Your Life. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Designing Your Life. in grote mate positief.

Designing Your Life. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Designing Your Life. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Designing Your Life. te kopen.

Het boek Designing Your Life. onder EAN code 9781101875322  is geschreven door: Bill Burnett.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Designing Your Life. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Designing Your Life. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Designing Your Life. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Designing Your Life. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Designing Your Life.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Designing Your Life. aanbieden. De PDF-versie van Designing Your Life. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00