Search
  1. boeken
  2. Destructief leiderschap.

Destructief leiderschap. boek PDF

Geschreven door Joost Kampen

Dit boek direct kopen via deze link.

Destructief leiderschap. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Destructief leiderschap. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Destructief leiderschap.:

Destructief leiderschap is het eerste Nederlandstalige overzichtswerk over theorie en praktijk van destructief leiderschap. Het boek belicht de schaduwkant van leiderschap, met inbegrip van zelfverrijking, pestgedrag en bestuurlijk wegkijken, die helaas in veel organisaties aan de orde van de dag zijn. Het boek ontsluit de beschikbare wetenschappelijke kennis over destructief leiderschap en legt de verwaarlozende praktijken bloot die hieraan ten grondslag liggen. Destructief leiderschap behandelt de kenmerken, de gevolgen én de genezing van deze hardnekkige problematiek. Dit boek is dan ook onmisbaar voor bestuurders, directeuren, managers, HR-specialisten, OR-leden, adviseurs en trainers, die zoeken naar informatie en handreikingen uit de praktijk. Alle kennis en informatie die je nodig hebt om destructief leiderschap te herkennen, te begrijpen en te voorkomen, is in dit boek te vinden.

Aantal pagina's

240

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024451715

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Destructief leiderschap. door Joost Kampen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Destructief leiderschap. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Destructief leiderschap. onder EAN-code 9789024451715 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Destructief leiderschap. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Destructief leiderschap. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Destructief leiderschap. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Destructief leiderschap. in grote mate positief.

Destructief leiderschap. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Destructief leiderschap. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Destructief leiderschap. te kopen.

Het boek Destructief leiderschap. onder EAN code 9789024451715  is geschreven door: Joost Kampen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Destructief leiderschap. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Destructief leiderschap. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Destructief leiderschap. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Destructief leiderschap. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Destructief leiderschap.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Destructief leiderschap. aanbieden. De PDF-versie van Destructief leiderschap. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00