Zoek
  1. boeken
  2. Dienend-leiderschap.

Dienend-leiderschap. boek PDF

Geschreven door Inge Nuijten

Dit boek direct kopen via deze link.

Dienend-leiderschap. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Dienend-leiderschap. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Dienend-leiderschap.:

Dienend-leiderschap is een verdiepende opvolger van het boek Echte Leiders Dienen. Het boek biedt leiders en medewerkers een perspectief hoe organisaties en relaties gezond kunnen blijven en hoe ervoor gezorgd kan worden dat mensen met meer energie en plezier hun werk kunnen doen. Dienend-leiderschap is een manier van denken en doen die het fundament legt voor een gezondere organisatie. Dr. Inge Nuijten is gepromoveerd op dienend-leiderschap en heeft al eerder de bestseller Echte leiders dienen geschreven. Vanuit het Institute for Servant Leadership en Redpoint Company geeft zij advies, trainingen en coaching op het gebied van dienend-leiderschap, vitaliteit en prestatiepsychologie. Het boek Dienend-leiderschap geeft leiders concrete handvaten hoe zij met meer bewustzijn kunnen leiden zodat hun medewerkers gelukkiger en productiever worden. Het boek is een must-have voor iedereen die de kracht van dienend-leiderschap wil ervaren.

Aantal pagina's

208

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024438525

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Dienend-leiderschap. door Inge Nuijten gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Dienend-leiderschap. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Dienend-leiderschap. onder EAN-code 9789024438525 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

Dienend-leiderschap. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Dienend-leiderschap. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Dienend-leiderschap. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Dienend-leiderschap. in grote mate positief.

Dienend-leiderschap. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Dienend-leiderschap. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Dienend-leiderschap. te kopen.

Het boek Dienend-leiderschap. onder EAN code 9789024438525  is geschreven door: Inge Nuijten.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Dienend-leiderschap. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Dienend-leiderschap. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Dienend-leiderschap. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Dienend-leiderschap. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Dienend-leiderschap.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Dienend-leiderschap. aanbieden. De PDF-versie van Dienend-leiderschap. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00