Zoek
  1. boeken
  2. Difficult Conversations.

Difficult Conversations. boek PDF

Geschreven door Bruce Patton

Dit boek direct kopen via deze link.

Difficult Conversations. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Difficult Conversations. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Difficult Conversations.:

Difficulte Gesprekken is de definitieve gids voor het aanpakken van oncomfortabele gesprekken. Het is gebaseerd op 15 jaar onderzoek van het Harvard Negotiation Project. Het leert ons hoe wij ons moeten voorbereiden op deze gesprekken door te begrijpen dat we niet een gesprek aangaan, maar drie: het “wat er gebeurd is” gesprek (wat denken we dat er gezegd en gedaan is), het gevoelensgesprek (de emotionele impact op alle betrokkenen) en het identiteitsgesprek (wat betekent dit voor ieders beeld van zichzelf). In een wereld waar je om een loonsverhoging vragen, nee tegen je baas zeggen, een gunst vragen of sorry zeggen voor een fout een angstaanjagende nachtmerrie kan zijn, verdient Difficulte Gesprekken zijn plek als zakenklassieker. Door het te gebruiken, krijg je de kracht om deze situaties aan te pakken, zodat je er zelfverzekerd uitkomt en je met vertrouwen kunt omgaan met moeilijke gesprekken.

Aantal pagina's

352

Taal

Engels

Uitgever

Penguin Books Ltd

EAN-Code

9780670921348

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Difficult Conversations. door Bruce Patton gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Difficult Conversations. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Difficult Conversations. onder EAN-code 9780670921348 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Managementboeken Carriere & Succes Sociale vaardigheden Onderhandelen Boeken

Difficult Conversations. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Difficult Conversations. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Difficult Conversations. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Difficult Conversations. in grote mate positief.

Difficult Conversations. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Difficult Conversations. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Difficult Conversations. te kopen.

Het boek Difficult Conversations. onder EAN code 9780670921348  is geschreven door: Bruce Patton.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Difficult Conversations. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Difficult Conversations. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Difficult Conversations. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Difficult Conversations. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Difficult Conversations.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Difficult Conversations. aanbieden. De PDF-versie van Difficult Conversations. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00