Zoek
  1. boeken
  2. Digitale gremlins.

Digitale gremlins. boek PDF

Geschreven door Rens van der Vorst

Dit boek direct kopen via deze link.

Digitale gremlins. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Digitale gremlins. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Digitale gremlins.:

In 'Digitale Gremlins' neemt Rens van der Vorst ons mee naar de wereld van digitale technologie en de invloed die het heeft op ons leven. De technologie heeft ons leven vereenvoudigd en gemakkelijker gemaakt. Maar deze verbeteringen betekenen ook dat er minder ruimte is voor spontaniteit en improvisatie. We helpen grote bedrijven aan meer geld, macht en data. Rens van der Vorst stelt dat het tijd is om de controle terug te pakken. Hoe? Door de digitale gremlin in ons wakker te maken. Van der Vorst stelt dat het mogelijk is om op een creatieve manier met digitale technologie om te gaan. Door buiten het gebaande pad te denken, kunnen we de technologie gebruiken op een manier die past bij onze persoonlijke behoeftes. We kunnen onze eigen data beheren, onze online privacy en veiligheid verbeteren en onze identiteit versterken. We kunnen ook creatief denken over hoe we onze technologie kunnen gebruiken om betere relaties op te bouwen, om meer verbondenheid te voelen en om onze kennis te vergroten.

Aantal pagina's

240

Taal

Nederlands

Uitgever

Business Contact

EAN-Code

9789047017103

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Digitale gremlins. door Rens van der Vorst gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Digitale gremlins. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Digitale gremlins. onder EAN-code 9789047017103 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Computers & Informatica Managementboeken Handleidingen Informatica Sociale & Ethische kwesties E-commerce Maatschappelijk verantwoord ondernemen Ondernemerschap Sociale media Ethische & sociale aspecten Boeken

Digitale gremlins. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Digitale gremlins. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Digitale gremlins. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Digitale gremlins. in grote mate positief.

Digitale gremlins. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Digitale gremlins. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Digitale gremlins. te kopen.

Het boek Digitale gremlins. onder EAN code 9789047017103  is geschreven door: Rens van der Vorst.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Digitale gremlins. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Digitale gremlins. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Digitale gremlins. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Digitale gremlins. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Digitale gremlins.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Digitale gremlins. aanbieden. De PDF-versie van Digitale gremlins. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00