Zoek
  1. boeken
  2. DISC van A tot Z.

DISC van A tot Z. boek PDF

Geschreven door Peter Haenraets

Dit boek direct kopen via deze link.

DISC van A tot Z. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek DISC van A tot Z. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van DISC van A tot Z.:

DISC van A tot Z maakt gebruik van de DISC-methode om je communicatie en gedrag te verbeteren. In dit boek krijg je een duidelijk overzicht van wat DISC inhoudt en hoe je het kunt toepassen in de praktijk. Je leert hoe je je communicatie- en gedragsstijl afstemt op de mensen om je heen, zodat je beter begrip krijgt voor verschillende persoonlijkheden. Ook leer je hoe je DISC kunt gebruiken om teamdynamiek, leiderschap en sales te verbeteren. Peter Haenraets en Hans van Elewout, oprichters en eigenaren van opleidingsinstituut DISC•ACADEMY, geven je een concreet stappenplan om DISC optimaal te gebruiken in je communicatie. Met DISC van A tot Z word je een expert in het begrijpen van anderen en het verbeteren van je communicatie. Je ontdekt de vele voordelen die DISC te bieden heeft, en je leert hoe je dat het beste kunt toepassen in jouw organisatie. DISC van A tot Z biedt je een krachtige, praktische handleiding voor het begrijpen van anderen. Je leert hoe je je communicatie- en gedragsstijl kunt afstemmen op anderen, zodat je beter begrip krijgt voor verschillende persoonlijkheden. Je krijgt ook een stappenplan om DISC optimaal in te zetten in teamdynamiek, leiderschap en sales. DISC van A tot Z is een essentiële gids voor iedereen die zijn communicatie wil verbeteren.

Aantal pagina's

184

Taal

Nederlands

Uitgever

Haystack, Uitgeverij

EAN-Code

9789461264602

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van DISC van A tot Z. door Peter Haenraets gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt DISC van A tot Z. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van DISC van A tot Z. onder EAN-code 9789461264602 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Boeken

DISC van A tot Z. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als DISC van A tot Z. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de DISC van A tot Z. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor DISC van A tot Z. in grote mate positief.

DISC van A tot Z. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de DISC van A tot Z. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van DISC van A tot Z. te kopen.

Het boek DISC van A tot Z. onder EAN code 9789461264602  is geschreven door: Peter Haenraets.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van DISC van A tot Z. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van DISC van A tot Z. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van DISC van A tot Z. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van DISC van A tot Z. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van DISC van A tot Z.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van DISC van A tot Z. aanbieden. De PDF-versie van DISC van A tot Z. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00