Zoek
  1. boeken
  2. Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics.

Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. boek PDF

Geschreven door Andy Field

Dit boek direct kopen via deze link.

Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics.:

Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics is de ultieme manier om studenten statistieken te leren met behulp van IBM SPSS. Het is een unieke en krachtige methode die het voor iedereen toegankelijk maakt, zelfs voor de meest angstige studenten. Met deze boek leer je de basisprincipes van statistiek, zoals het verzamelen, organiseren, analyseren en interpreteren van gegevens. Het boek bevat vele illustraties, voorbeelden en oefeningen die je helpen om je statistische vaardigheden te verbeteren. De kracht van dit boek ligt in de toegankelijke en vermakelijke manier waarop statistiek wordt onderwezen. De verschillende illustraties en voorbeelden helpen je om de verschillende stappen in de statistische analyse te begrijpen. Bovendien biedt het boek ook een overzicht van de verschillende statistische technieken en methoden. In combinatie met de duidelijke richtlijnen en voorbeelden, maakt dit Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics tot het enige boek waar je en je studenten ooit mee aan de slag zullen gaan.

Aantal pagina's

1104

Taal

Engels

Uitgever

Sage

EAN-Code

9781526419521

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. door Andy Field gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. onder EAN-code 9781526419521 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Psychologie Sociologie Methodologie Onderzoek & Statistiek Boeken

Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. in grote mate positief.

Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. te kopen.

Het boek Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. onder EAN code 9781526419521  is geschreven door: Andy Field.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. aanbieden. De PDF-versie van Discovering Statistics Using IBM SPSS Statistics. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00