Zoek
  1. boeken
  2. Discovering Statistics Using R.

Discovering Statistics Using R. boek PDF

Geschreven door Field

Dit boek direct kopen via deze link.

Discovering Statistics Using R. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Discovering Statistics Using R. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Discovering Statistics Using R.:

De R-versie van Andy Field's enorm populaire Discovering Statistics Using SPSS neemt studenten mee op een reis van statistisch ontdekken met behulp van de freeware R - een gratis, flexibel en dynamisch veranderend softwareprogramma voor gegevensanalyse dat steeds populairder wordt binnen de sociale en gedrags wetenschappen. Het boek is een volledige leeroplossing met een indrukwekkend aantal instructievideo's en interactieve oefeningen. Bovendien biedt het boek een stapsgewijze instelling die gebruikmaakt van de kracht van R om studenten te helpen hun statistische kennis te vergroten. Het boek is geschreven door een auteur die bekend staat om zijn enthousiasme en humor en biedt op een informele manier een inleiding in de meest populaire statistische technieken. Het boek bevat diepgaande inzichten in verschillende soorten data-analysemethoden, waaronder correlatie, regressie, analyse van variatie, kansverdelingen, non-parametrische technieken en veel meer. Bovendien helpt het boek studenten om deze technieken toe te passen binnen een breed scala aan disciplines, waaronder psychologie, marketing, media- en gezondheidsstudies.

Aantal pagina's

992

Taal

Engels

Uitgever

Sage

EAN-Code

9781446200469

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Discovering Statistics Using R. door Field gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Discovering Statistics Using R. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Discovering Statistics Using R. onder EAN-code 9781446200469 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Wetenschap & Natuur Psychologie Managementboeken Sociologie Methodologie Wetenschap algemeen Onderzoek & Statistiek Onderzoek & Informatie Onderzoeksmethoden Boeken

Discovering Statistics Using R. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Discovering Statistics Using R. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Discovering Statistics Using R. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Discovering Statistics Using R. in grote mate positief.

Discovering Statistics Using R. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Discovering Statistics Using R. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Discovering Statistics Using R. te kopen.

Het boek Discovering Statistics Using R. onder EAN code 9781446200469  is geschreven door: Field.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Discovering Statistics Using R. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Discovering Statistics Using R. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Discovering Statistics Using R. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Discovering Statistics Using R. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Discovering Statistics Using R.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Discovering Statistics Using R. aanbieden. De PDF-versie van Discovering Statistics Using R. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00