Zoek
  1. boeken
  2. Dishoom.

Dishoom. boek PDF

Geschreven door Shamil Thakrar

Dit boek direct kopen via deze link.

Dishoom. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Dishoom. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Dishoom.:

Dishoom is een SUNDAY TIMES bestseller waarin liefde voor Bombay wordt verteld door middel van voedsel en verhalen. Yotam Ottolenghi heeft dit geweldige boek gemaakt. Met Dishroom deel je de veelgezochte geheimen van Bombay comfort food: de Bacon Naan Roll, Black Daal, Okra Fries, Jackfruit Biryani, Chicken Ruby en Lamb Raan, samen met Masala Chai, coolers en cocktails. Terwijl je thuis aan de slag gaat met het comfortabele menu van Dishroom, word je meegenomen op een dagelijkse tour door het zuiden van Bombay, vergezeld van genoeg eten en drinken. Je ontdekt de eenvoudige vreugde van vroeg chai en omeletten bij Kyani en Co., het dwalen in Horniman Circle op een luie ochtend, het vol proppen bij Mohammed Ali Road, het wandelen op het strand van Chowpatty bij zonsondergang of het nemen van de lucht bij Nariman Point 's nachts. Met de prachtige kookboeken en de prachtige fotografie word je meegenomen naar de meest geliefde hoeken van een excentriek en charmant Bombay. Lees het boek en je zult je vol met recepten en verhalen vinden om te delen met iedereen die aan je tafel komt. Dishoom leert je om je eigen Bombay comfort food te bereiden met ingrediënten die je gemakkelijk bij je lokale supermarkt kunt vinden. In het boek vind je ook verschillende smakelijke variaties op traditionele recepten. Je krijgt een eerste kijkje in de keuken van Dishoom, waar je leert over heerlijke smaken, aromatische kruiden en unieke gerechten. Het boek bevat ook verschillende recepten voor desserts, zoals Coconut Ice Cream en Chocolate Mousse, en traditionele drankjes zoals Mango Lassi en Masala Chai. Al deze recepten en drankjes komen samen om je een volledig beeld te geven van de smaak van Bombay.

Aantal pagina's

400

Taal

Engels

Uitgever

Bloomsbury Publishing Plc

EAN-Code

9781408890677

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Dishoom. door Shamil Thakrar gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Dishoom. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Dishoom. onder EAN-code 9781408890677 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kookboeken Economie & Financiën Managementboeken Boeken

Dishoom. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Dishoom. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Dishoom. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Dishoom. in grote mate positief.

Dishoom. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Dishoom. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Dishoom. te kopen.

Het boek Dishoom. onder EAN code 9781408890677  is geschreven door: Shamil Thakrar.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Dishoom. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Dishoom. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Dishoom. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Dishoom. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Dishoom.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Dishoom. aanbieden. De PDF-versie van Dishoom. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00