Zoeken
  1. boeken
  2. Dit ben ik.

Dit ben ik. boek PDF

Geschreven door Lieuwe Koopmans

Dit boek direct kopen via deze link.

Dit ben ik. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Dit ben ik. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Dit ben ik.:

Met Dit ben ik! krijg je de kans om jezelf te leren kennen. Je leert je ware ik te vinden en je eigen levensverhaal te schrijven. Door middel van de Transactionele Analyse, een veelomvattend en toegankelijk model, worden complexe psychologische processen helder gemaakt. Je krijgt praktische tips en handvatten voor persoonlijke en professionele groei. Met dit boek vergroot je je zelfinzicht en zelfbewustzijn, waardoor je in staat bent om je eigen leven te creëren. Je hoeft niet langer de toneelspeler van je leven te zijn. Dit ben ik! geeft je de handvatten om de kwaliteit van je leven te verbeteren en je ware zelf te vinden. Je leert je eigen verhaal te schrijven en het beste uit jezelf te halen.

Aantal pagina's

128

Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Thema

EAN-Code

9789058716866

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Dit ben ik. door Lieuwe Koopmans gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Dit ben ik. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Dit ben ik. onder EAN-code 9789058716866 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Onderwijs & Didactiek Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Psychologie Managementboeken Onderwijstechnieken Populaire psychologie Leiderschap Coaching & Training Boeken

Dit ben ik. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Dit ben ik. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Dit ben ik. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Dit ben ik. in grote mate positief.

Dit ben ik. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Dit ben ik. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Dit ben ik. te kopen.

Het boek Dit ben ik. onder EAN code 9789058716866  is geschreven door: Lieuwe Koopmans.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Dit ben ik. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Dit ben ik. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Dit ben ik. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Dit ben ik. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Dit ben ik.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Dit ben ik. aanbieden. De PDF-versie van Dit ben ik. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00