Zoek
  1. boeken
  2. Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You.

Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. boek PDF

Geschreven door Jenara Nerenberg

Dit boek direct kopen via deze link.

Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You.:

Divergent Mind Thriving in een Wereld die Niet voor U Ontworpen Is. Jenara Nerenberg, met een succesvolle achtergrond als Harvard en Berkeley-alumna, schrijfster, ondernemer en liefdevolle moeder, was geschokt toen ze ontdekte dat haar symptomen - altijd als angst geïdentificeerd - autisme en ADHD bleken te zijn. Als journalist ging ze op onderzoek uit en ontdekte ze neurodiversiteit - een kader dat afstapt van het pathologiseren van abnormale versus normale hersenen en in plaats daarvan de grote diversiteit van onze mentale make-up erkent. Wanneer het gaat om vrouwen, worden sensorische verwerkingsverschillen vaak genegeerd, gemaskeerd of verkeerd begrepen. Tussen een geflaweerd systeem dat zich focust op het diagnosticeren van jongere, mannelijke bevolkingsgroepen, en het feit dat meisjes van jongs af aan worden opgevoed om in te passen en te voldoen aan genderverwachtingen, leren vrouwen vaak pas als volwassenen over hun neurodiversiteit, als ze die al ontdekken. Als gevolg hiervan leven mogelijk miljoenen met ongediagnosticeerde of verkeerdelijk gediagnosticeerde neurodiversiteiten, en de verkeerde identificatie leidt tot depressie, angst, lage zelfwaardering en zelfs chronische pijn. Divergent Mind Thriving biedt een brede blik op een onderbelichte, maar veelzijdige populatie - neurodivergente vrouwen - en de inspanningen die nodig zijn om hun bijzondere krachten te laten bloeien in een wereld die daar niet per se voor is ontworpen. Nerenberg geeft de stem aan vrouwen die zich anders voelen, en voert een discussie over wat het betekent om autisme, ADHD, synesthesie, hoge gevoeligheid en sensorische verwerking in vrouwen te erkennen, te waarderen en te begrijpen. Ze stelt een nieuw kader voor dat de mogelijkheid biedt dat deze 'afwijkingen' in feite bijzondere krachten zijn.

Aantal pagina's

256

Taal

Engels

Uitgever

Harperone

EAN-Code

9780062876805

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. door Jenara Nerenberg gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. onder EAN-code 9780062876805 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Psychologie Managementboeken Sociale groepen Genderstudies Vrouwen & Meisjes Boeken

Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. in grote mate positief.

Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. te kopen.

Het boek Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. onder EAN code 9780062876805  is geschreven door: Jenara Nerenberg.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. aanbieden. De PDF-versie van Divergent Mind Thriving in a World That Wasn't Designed for You. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00