Zoek
  1. boeken
  2. Dopamine Nation.

Dopamine Nation. boek PDF

Geschreven door Anna Lembke

Dit boek direct kopen via deze link.

Dopamine Nation. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Dopamine Nation. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Dopamine Nation.:

Dopamine Nation biedt een verhelderend perspectief op de wereld van verslaving. In deze boek van Dr. Anna Lembke wordt ons bewust gemaakt van de verslavingen die ons omringen, vooral als het gaat om de overmatige consumptie van digitale technologie, voedsel en alcohol. In het boek worden ook praktische tips gegeven om een ​balans te vinden tussen verslaving en verantwoordelijkheid, waardoor we beter in staat zijn om de dagelijkse stress te beheren. De auteur vertelt ons op een begrijpelijke manier hoe we de kracht van dopamine kunnen gebruiken om onszelf te versterken. Ze legt uit hoe dopamine een belangrijke rol speelt bij onze motivatie, leerprocessen en emotionele welzijn. Dr. Lembke biedt ook nuttige inzichten over hoe we onze hersenen kunnen herprogrammeren om onze verslavingen te overwinnen en onszelf te versterken. Zo kunnen we leren om beter om te gaan met onze emoties en onze gedachten beter te sturen. Dopamine Nation laat ons zien dat we de controle kunnen nemen over onze verslavingen en dat er een weg terug is naar een evenwichtig leven. Dit boek is een must-read voor iedereen die worstelt met verslaving, of het nu gaat om technologie, voedsel of alcohol.

Aantal pagina's

304

Taal

Engels

Uitgever

Headline Book Publishing

EAN-Code

9781472294159

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Dopamine Nation. door Anna Lembke gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Dopamine Nation. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Dopamine Nation. onder EAN-code 9781472294159 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Wetenschap & Natuur Geneeskunde & Verpleging Psychologie Geneeskunde algemeen Neuropsychologie Biologie Medisch onderzoek Hersenen Populair wetenschappelijk Boeken

Dopamine Nation. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Dopamine Nation. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Dopamine Nation. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Dopamine Nation. in grote mate positief.

Dopamine Nation. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Dopamine Nation. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Dopamine Nation. te kopen.

Het boek Dopamine Nation. onder EAN code 9781472294159  is geschreven door: Anna Lembke.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Dopamine Nation. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Dopamine Nation. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Dopamine Nation. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Dopamine Nation. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Dopamine Nation.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Dopamine Nation. aanbieden. De PDF-versie van Dopamine Nation. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00