Zoek
  1. boeken
  2. Doughnut Economics.

Doughnut Economics. boek PDF

Geschreven door Raworth, Kate

Dit boek direct kopen via deze link.

Doughnut Economics. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Doughnut Economics. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Doughnut Economics.:

Economie is stuk, en de planeet betaalt de prijs. Onvoorziene financiële crisis. Extremale ongelijkheid in welvaart. Onverminderd druk op het milieu. Kunnen we zo doorgaan? Is er een alternatief? In Doughnut Economics, legt de Oxford academica Kate Raworth de zeven dodelijke fouten van economie uit en biedt ze een radicale herziening van het systeem dat ons tot een punt van verwoesting heeft gebracht. Voorbij de mythen van rationeel economisch man en oneindige groei, richt Doughnut Economics zich op de zoete plek: een systeem dat aan al onze behoeften voldoet zonder de planeet uit te putten. De eisen van de 21e eeuw vereisen een nieuwe vorm van economie. Dit kan het zijn. * De Sunday Times Bestseller * * Een Financieel Tijdschrift en Forbes Boek van het Jaar * * Winnaar van de Transmissieprijs 2018 * * Lang geselecteerd voor de FTMcKinsey Business Book of the Year Award 2017 * De John Maynard Keynes van de 21e eeuw. George Monbiot, Guardian Dit is scherpe, betekenisvolle scholastiek ... Opwindend. Times Higher Education Raworths magnum opus ... Een fascinerende herinnering aan zowel zakelijke leiders als economen om stand te houden.

Aantal pagina's

288

Taal

Engels

Uitgever

Random House UK

EAN-Code

9781847941398

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Doughnut Economics. door Raworth, Kate gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Doughnut Economics. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Doughnut Economics. onder EAN-code 9781847941398 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Economie Gedragseconomie Internationale economie & handel Populaire economie Theorie & Filosofie Boeken

Doughnut Economics. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Doughnut Economics. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Doughnut Economics. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Doughnut Economics. in grote mate positief.

Doughnut Economics. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Doughnut Economics. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Doughnut Economics. te kopen.

Het boek Doughnut Economics. onder EAN code 9781847941398  is geschreven door: Raworth, Kate.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Doughnut Economics. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Doughnut Economics. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Doughnut Economics. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Doughnut Economics. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Doughnut Economics.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Doughnut Economics. aanbieden. De PDF-versie van Doughnut Economics. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00