Zoek
  1. boeken
  2. Drive.

Drive. boek PDF

Geschreven door Daniel H. Pink

Dit boek direct kopen via deze link.

Drive. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Drive. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Drive.:

Drive is een veelgeprezen en bekroonde studie over motivatie van de internationale bestsellerauteur van To Sell is Human en When. Het biedt een verrassende en fundamentele nieuwe kijk op de menselijke motivatie, die gebaseerd is op vijf elementen: doelen, het vermogen om te meten, autonomie, versterking en een gevoel van gemeenschap. Drive is gebaseerd op een diepgaand onderzoek, waarvan de resultaten uit verschillende academische velden komen zoals psychologie, sociologie en economie. Het boek biedt een ongeëvenaarde kijk op de kracht van motivatie en de vermogens die nodig zijn om mensen aan te moedigen om hun beste werk te leveren. Vanuit dit perspectief brengt de auteur krachtige ideeën naar voren over hoe we het beste kunnen presteren en onszelf kunnen motiveren.

Aantal pagina's

256

Taal

Engels

Uitgever

Canongate Books

EAN-Code

9781786891709

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Drive. door Daniel H. Pink gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Drive. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Drive. onder EAN-code 9781786891709 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Economie & Financiën Psychologie Managementboeken Carriere & Succes Leiderschap Boeken

Drive. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Drive. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Drive. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Drive. in grote mate positief.

Drive. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Drive. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Drive. te kopen.

Het boek Drive. onder EAN code 9781786891709  is geschreven door: Daniel H. Pink.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Drive. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Drive. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Drive. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Drive. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Drive.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Drive. aanbieden. De PDF-versie van Drive. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00