Zoek

Dromer boek PDF

Geschreven door Benedict Wells

Dit boek direct kopen via deze link

Dromer boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Dromer over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Dromer :

Een niet eerder vertaalde roman uit het oeuvre van bestsellerauteur Benedict Wells Na zijn eindexamen en de dood van zijn vader, verhuist Jesper Lier van München naar Berlijn. In de telefoongesprekken met zijn moeder en zijn thuiswonende broertje schetst Jesper een rooskleurig beeld van zijn leven, compleet met leuke kamer, vlot verlopende studie, succesvolle, hardwerkende vriendin en een bijna voltooid romanmanuscript. Maar in werkelijkheid woont hij in een verkrot souterrain, heeft hij nog nooit een college bijgewoond, is de vriendin uit zijn duim gezogen – het wil niet zo lukken met de meisjes – en ook de roman gaat nergens heen. Jesper wil nog maar één ding, zijn leven radicaal veranderen. Hij beleeft een turbulente week en gaat op een wilde odyssee door Berlijn. Dromer is een tragikomedie over vriendschap, het worstelen rondom dromen en over de angst en het maken van de juiste beslissingen.

Aantal pagina’s

288

Taal

Nederlands

Formaat

Hardcover

EAN-Code

9789029096546


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Dromer door Benedict Wells gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Dromer downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Dromer onder EAN-code 9789029096546 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Dromer recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Dromer kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Dromer recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Dromer in grote mate positief.

Dromer is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Dromer PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Dromer te kopen.

Het boek Dromer onder EAN code 9789029096546  is geschreven door: Benedict Wells .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Dromer downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Dromer ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Dromer beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Dromer direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Dromer ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Dromer aanbieden. De PDF-versie van Dromer kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00