Zoek
  1. boeken
  2. DSM-5-TR.

DSM-5-TR. boek PDF

Geschreven door American Psychiatric Association

Dit boek direct kopen via deze link.

DSM-5-TR. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek DSM-5-TR. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van DSM-5-TR.:

De DSM‑5‑TR is een krachtig en veelzijdig hulpmiddel voor professionals die zich bezighouden met psychiatrie en psychologie. Het biedt de meest actuele en systematische classificatie van psychische stoornissen, waaronder de meest voorkomende en de meest zeldzame. Dit handboek is essentieel voor psychiaters, psychologen, (ortho)-pedagogen, professionals in de ggz, (huis)artsen, verpleegkundigen, psychosociaal werkenden, en studenten in opleiding tot deze beroepen. De Nederlandse vertaling van het Handboek is gepubliceerd met een Beknopt overzicht in twee verschillende vormen. Daarnaast is DSM‑5 Online vernieuwd met de meest recente informatie. Er zijn veel wijzigingen aangebracht, waaronder aanscherpingen en actualiseringen van de teksten van meer dan zeventig stoornissen, een nieuwe stoornis (persisterende-rouwstoornis), ICD‑10‑codes, nieuwe codes voor het rapporteren van suïcidaal gedrag en niet-suïcidaal zelfbeschadigend gedrag en aanpassingen in verschillende secties zoals prevalentie, risico- en prognostische factoren, cultuurgebonden factoren, issues rondom sekse en gender, suïcidale gedachten en suïcidaal gedrag, en comorbiditeit. Het DSM‑5‑TR is een must-have voor elke professional in de psychiatrie en psychologie. Het is een betrouwbaar en compleet handboek dat alle nodige informatie bevat over de meest voorkomende psychische stoornissen. Professionals kunnen hiermee hun kennis uitbreiden, hun klinisch werk verbeteren en hun patiënten beter helpen.

Aantal pagina's

1216

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024447503

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van DSM-5-TR. door American Psychiatric Association gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt DSM-5-TR. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van DSM-5-TR. onder EAN-code 9789024447503 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Geneeskunde & Verpleging Specialistische geneeskunde Klinische psychologie Boeken

DSM-5-TR. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als DSM-5-TR. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de DSM-5-TR. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor DSM-5-TR. in grote mate positief.

DSM-5-TR. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de DSM-5-TR. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van DSM-5-TR. te kopen.

Het boek DSM-5-TR. onder EAN code 9789024447503  is geschreven door: American Psychiatric Association.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van DSM-5-TR. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van DSM-5-TR. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van DSM-5-TR. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van DSM-5-TR. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van DSM-5-TR.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van DSM-5-TR. aanbieden. De PDF-versie van DSM-5-TR. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00