Zoek
  1. boeken
  2. E Myth Revisited.

E Myth Revisited. boek PDF

Geschreven door Michael Gerber

Dit boek direct kopen via deze link.

E Myth Revisited. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek E Myth Revisited. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van E Myth Revisited.:

De volledig herziene editie van een baanbrekend bestseller, oorspronkelijk uitgebracht in 1986, biedt informatie en richtlijnen voor het opzetten en onderhouden van een klein bedrijf of franchise in de jaren negentig. Het boek is een must-read voor eigenaren van kleine bedrijven en franchises die op zoek zijn naar een fundamenteel begrip van de principes van ondernemerschap. In de E Myth Revisited worden veel kwesties behandeld, zoals het opzetten van een bedrijfsstrategie, het vernieuwen van het bedrijf, het beheren van personeel, het omgaan met onverwachte wendingen en het uitvoeren van plannen. Het boek geeft een krachtig stappenplan om succesvol te zijn in het bedrijfsleven. Er worden ook praktische oplossingen aangeboden voor problemen die zich voordoen bij het opzetten van een bedrijf. Bovendien worden verschillende methoden besproken om een bedrijf te laten groeien. Verder zijn er veel illustraties, grafieken, voorbeelden en gedetailleerde informatie over bedrijfstrategieën. De E Myth Revisited is een krachtig hulpmiddel voor zowel beginnende als ervaren ondernemers die hun bedrijf naar het volgende niveau willen tillen. Met de informatie uit dit boek zal de lezer in staat zijn om een ​​succesvol bedrijf of franchise op te zetten en te onderhouden.

Aantal pagina's

270

Taal

Engels

Uitgever

Harperbusiness

EAN-Code

9780887307287

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van E Myth Revisited. door Michael Gerber gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt E Myth Revisited. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van E Myth Revisited. onder EAN-code 9780887307287 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Bedrijfskunde Bedrijfsorganisatie E-commerce MKB & ZZP Boeken

E Myth Revisited. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als E Myth Revisited. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de E Myth Revisited. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor E Myth Revisited. in grote mate positief.

E Myth Revisited. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de E Myth Revisited. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van E Myth Revisited. te kopen.

Het boek E Myth Revisited. onder EAN code 9780887307287  is geschreven door: Michael Gerber.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van E Myth Revisited. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van E Myth Revisited. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van E Myth Revisited. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van E Myth Revisited. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van E Myth Revisited.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van E Myth Revisited. aanbieden. De PDF-versie van E Myth Revisited. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00