Zoek
  1. boeken
  2. Een open relatie: niet voor watjes.

Een open relatie: niet voor watjes. boek PDF

Geschreven door Rhea Darens

Dit boek direct kopen via deze link.

Een open relatie: niet voor watjes. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Een open relatie: niet voor watjes. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Een open relatie: niet voor watjes.:

Open relaties zijn niet voor watjes. Het vereist veel moed om de mogelijkheid te openen voor een relatie die niet beperkt is tot één partner. Voor degenen die deze moed hebben om uit te proberen, biedt dit boek een uitgebreidere kijk op open relaties. In deze gids krijgen lezers een inzicht in het hoe en waarom van open relaties. Ze krijgen gedetailleerde informatie over de gevaren en voordelen van een open relatie, evenals tips over hoe je een open relatie kunt laten slagen. In deze gids worden ook verschillende technieken besproken voor het versterken van de communicatie tussen de partners, waaronder eerlijkheid, begrip en steun. Er worden ook strategieën besproken om conflicten op te lossen wanneer ze opduiken. Het boek biedt ook nuttige informatie over hoe je een open relatie kunt laten werken als je kinderen hebt, hoe je met jaloezie kunt omgaan en hoe je een balans kunt vinden tussen je relatie en je persoonlijke leven. In het boek krijg je een realistisch beeld van wat je kunt verwachten van een open relatie.

Aantal pagina's

152

Taal

Nederlands

Uitgever

EAN-Code

9789044139198

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Een open relatie: niet voor watjes. door Rhea Darens gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Een open relatie: niet voor watjes. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Een open relatie: niet voor watjes. onder EAN-code 9789044139198 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Gezin & Relaties Scheiden Boeken

Een open relatie: niet voor watjes. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Een open relatie: niet voor watjes. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Een open relatie: niet voor watjes. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Een open relatie: niet voor watjes. in grote mate positief.

Een open relatie: niet voor watjes. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Een open relatie: niet voor watjes. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Een open relatie: niet voor watjes. te kopen.

Het boek Een open relatie: niet voor watjes. onder EAN code 9789044139198  is geschreven door: Rhea Darens.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Een open relatie: niet voor watjes. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Een open relatie: niet voor watjes. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Een open relatie: niet voor watjes. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Een open relatie: niet voor watjes. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Een open relatie: niet voor watjes.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Een open relatie: niet voor watjes. aanbieden. De PDF-versie van Een open relatie: niet voor watjes. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00