Zoek
  1. boeken
  2. Emotional Intelligence 2.0.

Emotional Intelligence 2.0. boek PDF

Geschreven door Travis Bradberry

Dit boek direct kopen via deze link.

Emotional Intelligence 2.0. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Emotional Intelligence 2.0. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Emotional Intelligence 2.0.:

Emotional Intelligence 2.0 is een boek met slechts één doel: je EQ verhogen. Hier is wat mensen erover zeggen: Emotional Intelligence 2.0 legt kort en bondig uit hoe je creatief met emoties om kunt gaan en hoe je je intelligentie op een nuttige manier kunt gebruiken. --THE DALAI LAMA Een snelle leeservaring met aansprekende anekdotes en een goed kader om EQ te begrijpen en verbeteren. --NEWSWEEK Biedt veel praktische inzichten en bevindingen met veel nadruk op hoe je je EQ kunt ontwikkelen. --STEPHEN R. COVEY Dit boek kan je denken over succes radicaal veranderen...lees het twee keer. --PATRICK LENCIONI In deze snel veranderende wereld van competitieve werkomgevingen en turbulente economische omstandigheden zoeken we allemaal naar effectieve manieren om te managen, aan te passen en voor te blijven lopen. Emotionele intelligentie (EQ) heeft al veel aandacht gekregen, want we weten allemaal dat EQ cruciaal is voor je succes. Maar weten wat EQ is en hoe je het kunt gebruiken om je leven te verbeteren, zijn twee verschillende dingen. Emotional Intelligence 2.0 biedt een stapsgewijs programma om je EQ te verhogen.

Aantal pagina's

280

Taal

Engels

Uitgever

Talentsmart

EAN-Code

9780974320625

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Emotional Intelligence 2.0. door Travis Bradberry gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Emotional Intelligence 2.0. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Emotional Intelligence 2.0. onder EAN-code 9780974320625 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Economie & Financiën Psychologie Managementboeken Populaire psychologie Emoties Leiderschap Boeken

Emotional Intelligence 2.0. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Emotional Intelligence 2.0. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Emotional Intelligence 2.0. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Emotional Intelligence 2.0. in grote mate positief.

Emotional Intelligence 2.0. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Emotional Intelligence 2.0. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Emotional Intelligence 2.0. te kopen.

Het boek Emotional Intelligence 2.0. onder EAN code 9780974320625  is geschreven door: Travis Bradberry.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Emotional Intelligence 2.0. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Emotional Intelligence 2.0. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Emotional Intelligence 2.0. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Emotional Intelligence 2.0. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Emotional Intelligence 2.0.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Emotional Intelligence 2.0. aanbieden. De PDF-versie van Emotional Intelligence 2.0. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00