Zoeken
  1. boeken
  2. Empire of Pain.

Empire of Pain. boek PDF

Geschreven door Patrick Radden Keefe

Dit boek direct kopen via deze link.

Empire of Pain. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Empire of Pain. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Empire of Pain.:

De winnaar van de Baillie Gifford Prize for Non-Fiction in 2021 en genomineerd voor de Financial Times/McKinsey Business Book of the Year Award 2021, Empire of Pain is een schokkend verhaal over drie generaties van de Sackler familie. Het verteld over hun invloed op de verhalen van Valium, OxyContin en de opioïden crisis. Een beruchte naam die vermeld wordt in vele beroemde instellingen, zoals Harvard, het Metropolitan Museum of Art, Oxford en de Louvre, is die van de Sackler familie. Zij zijn een van de rijkste families ter wereld, bekend om hun weelderige schenkingen aan kunst en wetenschap. Waar de familiefortuin vandaan komt, was echter vage, totdat het duidelijk werd dat de Sacklers verantwoordelijk waren voor het maken en verkopen van Oxycontin, een blockbuster pijnstiller die een katalysator was voor de opioïden crisis. Een internationale epidemie van drugsverslaving die bijna 500.000 mensen heeft gedood. In deze meesterwerk van verhalend verslaggeving en schrijven, van de winnaar van de prijs en host van de podcast Wind of Change, kom je meer te weten over de geschiedenis en het verdriet dat de persoonlijke verhalen van de Sacklers en hun rol in de crisis de wereld in hebben gebracht.

Aantal pagina's

560

Taal

Engels

Uitgever

Picador UK

EAN-Code

9781529063103

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Empire of Pain. door Patrick Radden Keefe gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Empire of Pain. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Empire of Pain. onder EAN-code 9781529063103 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Biografieën & Waargebeurd Poëzie, Bloemlezingen & Letterkunde Managementboeken True crime Misdaad & Criminaliteit Sociale & Ethische kwesties Columns & Bundels Maatschappelijk verantwoord ondernemen Ondernemerschap Bedrijfscriminaliteit Ziekte & Verslaving Boeken

Empire of Pain. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Empire of Pain. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Empire of Pain. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Empire of Pain. in grote mate positief.

Empire of Pain. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Empire of Pain. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Empire of Pain. te kopen.

Het boek Empire of Pain. onder EAN code 9781529063103  is geschreven door: Patrick Radden Keefe.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Empire of Pain. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Empire of Pain. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Empire of Pain. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Empire of Pain. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Empire of Pain.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Empire of Pain. aanbieden. De PDF-versie van Empire of Pain. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00