Zoek

Escape boek boek PDF

Geschreven door Ivan Tapia

Dit boek direct kopen via deze link

Escape boek boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Escape boek over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Escape boek :

Kraak de codes en puzzel je door dit interactieve verhaal. Voor iedereen die van escape rooms houdt is er nu ook dit spannende escape boek! Deel 1. Kun jij uit dit boek ontsnappen? Lia heeft een bijzonder talent: ze kan in het hoofd van anderen ‘inbreken’, precies daar waar iedereen zijn geheimen en herinneringen bewaart. Lia is voorzichtig met andermans geheimen, maar zijn anderen dat ook? Ze krijgt een uitnodiging van een geheim broederschap. Ze vragen haar om zich te bewijzen. Maar zijn ze wel te vertrouwen? Ontsnap samen met Lia uit dit Escape Boek. Laat je hersens flink kraken en los de raadsels op om erachter te komen waar het verhaal verdergaat. Zorg er wel voor dat je op tijd weer weg bent, anders ben je gedoemd om eeuwig rond te dwalen in het hoofd van een ander... Kraak de codes en puzzel je een weg door het verhaal! Lees ook Escape boek - De geheime code van de Grote Kluis waarin Lia een lastige opdracht krijgt, ze moet inbreken in het hoofd van de leider van hun broederschap, en hij ligt in coma...

Aantal pagina’s

144

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789492901033


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Escape boek door Ivan Tapia gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Escape boek downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Escape boek onder EAN-code 9789492901033 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Escape boek recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Escape boek kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Escape boek recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Escape boek in grote mate positief.

Escape boek is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Escape boek PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Escape boek te kopen.

Het boek Escape boek onder EAN code 9789492901033  is geschreven door: Ivan Tapia .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Escape boek downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Escape boek ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Escape boek beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Escape boek direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Escape boek ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Escape boek aanbieden. De PDF-versie van Escape boek kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00