Zoek
  1. boeken
  2. Escaping the Build Trap.

Escaping the Build Trap. boek PDF

Geschreven door Melissa Perri

Dit boek direct kopen via deze link.

Escaping the Build Trap. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Escaping the Build Trap. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Escaping the Build Trap.:

In dit boek, Escaping the Build Trap, legt Melissa Perri uit hoe een goede productmanagement basis kan helpen om de klantproblemen op te lossen terwijl de bedrijfsdoelen behaald worden. Door te begrijpen hoe je binnen een bedrijfsstructuur effectief kunt communiceren en samenwerken, kun je een productcultuur creëren waar zowel het bedrijf als de klant baat bij hebben. Je leert productmanagement principes die toe te passen zijn op elke organisatie, groot of klein. In vijf delen, onderzoekt dit boek: waarom organisaties vaak features afleveren in plaats van de waarde daarvan te cultiveren; hoe je een productorganisatie opzet die schaalbaar is; hoe productstrategie de visie van het bedrijf en de economische resultaten weergeeft in de productactiviteiten; hoe je de juiste kansen kunt identificeren en benutten voor het produceren van waarde door een iteratief productframework en hoe je een cultuur kunt creëren die gericht is op succesvolle resultaten boven alles. Deze kennis kan je helpen om een klantgerichte cultuur te adopteren die zich richt op resultaten in plaats van outputs. Het biedt je handvatten om met behulp van productmanagement, waardevolle producten te creëren die aansluiten bij de behoeftes van je klant. Je leert hoe je deze principes kunt toepassen om je producten te optimaliseren, te innoveren en te verbeteren. Door het toepassen van productmanagement technieken en principes, kun je een bedrijf helpen om concurrerend te blijven in de markt.

Aantal pagina's

175

Taal

Engels

Uitgever

O'Reilly Media

EAN-Code

9781491973790

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Escaping the Build Trap. door Melissa Perri gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Escaping the Build Trap. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Escaping the Build Trap. onder EAN-code 9781491973790 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Computers & Informatica Managementboeken Bedrijfskunde Boeken

Escaping the Build Trap. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Escaping the Build Trap. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Escaping the Build Trap. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Escaping the Build Trap. in grote mate positief.

Escaping the Build Trap. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Escaping the Build Trap. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Escaping the Build Trap. te kopen.

Het boek Escaping the Build Trap. onder EAN code 9781491973790  is geschreven door: Melissa Perri.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Escaping the Build Trap. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Escaping the Build Trap. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Escaping the Build Trap. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Escaping the Build Trap. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Escaping the Build Trap.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Escaping the Build Trap. aanbieden. De PDF-versie van Escaping the Build Trap. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00