Zoek
  1. boeken
  2. Europese basisverdragen.

Europese basisverdragen. boek PDF

Geschreven door

Dit boek direct kopen via deze link.

Europese basisverdragen. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Europese basisverdragen. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Europese basisverdragen.:

Deze negende druk van Europese basisverdragen bevat de tekst van de Europese verdragen zoals ze luiden na de inwerkingtreding van het Verdrag van Lissabon op 1 december 2009 en de toetreding van Kroatië op 1 juli 2013. Daarnaast zijn ook de gewijzigde regels van het primaire Unierecht meegenomen die de Europese Raad heeft kunnen bewerkstelligen via de vereenvoudigde herzieningsprocedures. In dit boek staan de (vernieuwde) Verdrag betreffende de Europese Unie (VEU), het Verdrag betreffende de Werking van de Europese Unie (VWEU), het Handvest van de Grondrechten van de Europese Unie (Hv) met de Toelichting daarop, en de zelfstandige bepalingen van het Verdrag van Lissabon. Van de Protocollen is de tekst opgenomen indien deze nieuw door het Verdrag van Lissabon zijn ingevoerd. Van de eerdere Protocollen zijn er enkele integraal opgenomen en van de overige is de naam weergegeven. Ook uit de Verklaringen is een selectie gemaakt. Het Euratom-Verdrag is niet opgenomen. Daarnaast bevat het boek ook een concordantietabel met de artikelnummering van het EG- en EU-Verdrag van vóór de inwerkingtreding van het Verdrag van Lissabon. Hiermee blijven de oudere rechtspraak, wetgeving en literatuur toegankelijk. Verder staan er bij alle verdragsartikelen trefwoorden die het zoeken en vinden van informatie vergemakkelijken.

Aantal pagina's

232

Taal

Nederlands

Uitgever

Wolters Kluwer Nederland B.V.

EAN-Code

9789013136562

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Europese basisverdragen. door gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Europese basisverdragen. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Europese basisverdragen. onder EAN-code 9789013136562 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Rechten Internationaal (publiek)recht Staats- & Bestuursrecht Internationaal recht Constitutionele & Bestuurlijke wetgeving Boeken

Europese basisverdragen. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Europese basisverdragen. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Europese basisverdragen. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Europese basisverdragen. in grote mate positief.

Europese basisverdragen. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Europese basisverdragen. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Europese basisverdragen. te kopen.

Het boek Europese basisverdragen. onder EAN code 9789013136562  is geschreven door: .

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Europese basisverdragen. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Europese basisverdragen. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Europese basisverdragen. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Europese basisverdragen. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Europese basisverdragen.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Europese basisverdragen. aanbieden. De PDF-versie van Europese basisverdragen. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00