Zoek
  1. boeken
  2. Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals.

Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. boek PDF

Geschreven door Jim Cheshire

Dit boek direct kopen via deze link.

Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals.:

Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals is een geweldige manier om je voor te bereiden op de meest recente versie van Microsoft Exam AZ-900. Hiermee kun je je kennis van cloudservices en hun levering met Microsoft Azure aantonen, met inbegrip van hoge concepten die gelden voor Azure en specifieke concepten voor individuele services. Deze Exam Ref is bedoeld voor professionals in zowel technische als niet-technische functies en richt zich op de denkvaardigheden en beslissingen die nodig zijn voor succes op het Microsoft Certified Fundamentals-niveau. Het boek richt zich op de expertise die wordt gemeten op de volgende doelstellingen: cloudconcepten beschrijven, Azure-architectuur en -services beschrijven, Azure-beheer en -governance beschrijven. Het boek is georganiseerd volgens de examenobjecten, bevat strategische, what-if-scenario's om je uit te dagen en veronderstelt dat je kennis wilt tonen van cloudservices en hun levering met Microsoft Azure. De examen AZ-900 richt zich op de kennis die nodig is om cloud computing te beschrijven, de voordelen van het gebruik van cloudservices, verschillende typen cloudservices, kerncomponenten van Azure-architectuur, Azure-computingservices, Azure-netwerkservices, Azure-opslagservices, Azure-identiteit, toegang en beveiliging, Azure-kostenbeheer, Azure-functies en tools voor governance en naleving, en tools voor het beheer en implementeren van bronnen.

Aantal pagina's

240

Taal

Engels

Uitgever

Addison Wesley

EAN-Code

9780137955145

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. door Jim Cheshire gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. onder EAN-code 9780137955145 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Computers & Informatica Besturingssystemen Computercertificatie Microsoft (Windows) Microsoft Boeken

Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. in grote mate positief.

Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. te kopen.

Het boek Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. onder EAN code 9780137955145  is geschreven door: Jim Cheshire.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. aanbieden. De PDF-versie van Exam Ref- Exam Ref AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00