Zoek
  1. boeken
  2. Extreem eigenaarschap.

Extreem eigenaarschap. boek PDF

Geschreven door Jocko Willink

Dit boek direct kopen via deze link.

Extreem eigenaarschap. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Extreem eigenaarschap. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Extreem eigenaarschap.:

In "Extreem eigenaarschap" delen Jocko Willink en Leif Babin hun krachtige leiderschapslessen uit de slagvelden met de wereld. Deze lessen kunnen worden toegepast in ieder team en elke organisatie. Het boek is gebaseerd op hun ervaringen in de Navy SEAL-taskforce die ze in 2006 in Irak hadden. Ze stonden voor een mission impossible: Ramadi veiligstellen, een stad die al min of meer als verloren wordt beschouwd. Onder extreme druk hebben ze hun team naar de overwinning geleid. De overwinning is grotendeels te danken aan een teamcultuur van eigenaarschap en discipline. In ‘Extreem eigenaarschap’ delen Willink en Babin niet alleen hun eigen oorlogservaringen, maar ook praktijkverhalen van bedrijven waarvoor ze na hun militaire loopbaan hebben gecoacht. Het boek is wereldwijd al bijna twee miljoen keer verkocht en heeft een meeslepende schrijfstijl waardoor het direct toegankelijk is. Lezers kunnen hiermee direct aan de slag met de principes van extreem eigenaarschap.

Aantal pagina's

344

Taal

Nederlands

Uitgever

Business Contact

EAN-Code

9789047014294

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Extreem eigenaarschap. door Jocko Willink gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Extreem eigenaarschap. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Extreem eigenaarschap. onder EAN-code 9789047014294 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Leiderschap Boeken

Extreem eigenaarschap. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Extreem eigenaarschap. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Extreem eigenaarschap. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Extreem eigenaarschap. in grote mate positief.

Extreem eigenaarschap. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Extreem eigenaarschap. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Extreem eigenaarschap. te kopen.

Het boek Extreem eigenaarschap. onder EAN code 9789047014294  is geschreven door: Jocko Willink.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Extreem eigenaarschap. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Extreem eigenaarschap. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Extreem eigenaarschap. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Extreem eigenaarschap. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Extreem eigenaarschap.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Extreem eigenaarschap. aanbieden. De PDF-versie van Extreem eigenaarschap. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00