Zoek
  1. boeken
  2. Extreme Ownership.

Extreme Ownership. boek PDF

Geschreven door Jocko Willink

Dit boek direct kopen via deze link.

Extreme Ownership. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Extreme Ownership. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Extreme Ownership.:

"Extreme Ownership" is een geüpdate versie van de bestseller leiderschapsboek dat Amerika en de wereld in storm achterliet. Twee Amerikaanse Navy SEAL officieren hebben de meest gedecoreerde speciale operatie divisie van de Irak oorlog geleid en tonen aan hoe je krachtige leiderschapsprincipes van het slagveld kan toepassen op zaken en het leven. In deze uitgave is er ook een uittreksel van het nieuwe boek van de auteurs: "The DICHOTOMY OF LEADERSHIP". Het meest intense en dynamische milieu leert de moeilijkste lessen over leiderschap, met een enorme druk op het spel. Jocko Willink en Leif Babin hebben dit zelf ervaren op het meest gewelddadige en gevaarlijke slagveld in Irak. Als leiders van SEAL Team Three's Task Unit Bruiser hadden ze een missie die veel als onmogelijk beschouwden: help de Amerikaanse strijdkrachten om Ramadi te veroveren, een stad die in handen was van de opstandelingen en als verloren beschouwd werd. Met betrouwbare, eerste-hand verhalen over heldhaftigheid, tragische verliezen en harde overwinningen, hebben ze geleerd dat leiderschap op elk niveau het meest bepalende factor is voor het succes van een team. Willink en Babin keerden terug naar huis na hun dienst en begonnen met SEAL leiderschaps-training om hun moeilijke lessen te delen en zo te helpen.

Aantal pagina's

384

Taal

Engels

Uitgever

St Martin's Press

EAN-Code

9781250183866

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Extreme Ownership. door Jocko Willink gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Extreme Ownership. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Extreme Ownership. onder EAN-code 9781250183866 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Mens & Maatschappij Economie & Financiën Geschiedenis Managementboeken Defensie & Oorlogsvoering Leiderschap Oorlogen Speciale eenheden Periodes Hedendaagse geschiedenis ( v.a. 1945) Regio's & Landen Azië Midden-Oosten Noord-, Midden-, & Zuid-Amerika Boeken

Extreme Ownership. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Extreme Ownership. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Extreme Ownership. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Extreme Ownership. in grote mate positief.

Extreme Ownership. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Extreme Ownership. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Extreme Ownership. te kopen.

Het boek Extreme Ownership. onder EAN code 9781250183866  is geschreven door: Jocko Willink.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Extreme Ownership. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Extreme Ownership. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Extreme Ownership. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Extreme Ownership. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Extreme Ownership.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Extreme Ownership. aanbieden. De PDF-versie van Extreme Ownership. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00