Zoeken

Fairy Tale boek PDF

Geschreven door Stephen King

Dit boek direct kopen via deze link

Fairy Tale boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Fairy Tale over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Fairy Tale :

Een nieuw meesterwerk van Stephen King Charlie Reade ziet eruit als een doorsnee scholier. Hij is goed in honkbal en voetbal, en is een prima student. Maar hij draagt een zware last. Zijn moeder kwam om bij een auto-ongeluk toen hij tien was, en door het verdriet greep zijn vader naar de fles. Charlie leerde al op jonge leeftijd hoe hij voor zichzelf en voor zijn vader moest zorgen. Dan, wanneer Charlie zeventien is, ontmoet hij een hond genaamd Radar en zijn baas, Howard Bowditch, een kluizenaar in een groot huis op de top van een grote heuvel, met een afgesloten schuur in de achtertuin. Soms komen er vreemde geluiden uit die schuur. Charlie begint klusjes te doen voor Mr. Bowditch en verliest zijn hart aan Radar. Als Bowditch sterft, laat hij Charlie een cassettebandje na met een verhaal zo absurd, dat niemand het ooit zou geloven. Wat Bowditch weet en zijn hele leven lang geheim heeft gehouden, is dat in de schuur een poort naar een andere wereld verborgen zit. In de pers ‘Met zijn nieuwe boek demonstreert Stephen King opnieuw zijn veelzijdige talent.’ Nederlands Dagblad ‘Eersteklas vermaak, die dik vijfhonderd bladzijden lees je in één ruk uit.’ NRC Handelsblad ‘Smakelijk vakwerk.’ VPRO Gids

Aantal pagina’s

592

Taal

Nederlands

Formaat

Paperback

EAN-Code

9789022596609


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Fairy Tale door Stephen King gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Fairy Tale downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Fairy Tale onder EAN-code 9789022596609 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Fairy Tale recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Fairy Tale kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Fairy Tale recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Fairy Tale in grote mate positief.

Fairy Tale is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Fairy Tale PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Fairy Tale te kopen.

Unknown

Het boek Fairy Tale onder EAN code 9789022596609  is geschreven door: Stephen King.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Fairy Tale downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Fairy Tale ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Fairy Tale beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Fairy Tale direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Fairy Tale ?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Fairy Tale aanbieden. De PDF-versie van Fairy Tale kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00