Zoek
  1. boeken
  2. Fatal Conveniences.

Fatal Conveniences. boek PDF

Geschreven door Darin Olien

Dit boek direct kopen via deze link.

Fatal Conveniences. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Fatal Conveniences. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Fatal Conveniences.:

Fatal Conveniences van de New York Times bestseller auteur van SuperLife en co-host met Zac Efron van de populaire Netflix serie Down to Earth, Darin Olien biedt ons waardevol advies voor het bestrijden van de gezondheid van ons lichaam en de planeet door gevaarlijke producten en gedragingen te identificeren en alternatieven te bieden die niet-toxisch en levensverrijkend zijn. Fatal Conveniences zijn de toxicologische producten die we routinematig gebruiken en de ongezonde dingen die we doen, waarvan we door onze cultuur en bedrijven hebben leren geloven dat ze veilig en noodzakelijk zijn voor een goed en efficiënt leven. Deze dingen, van deodorant, cosmetica, tandenstokers, zonnebrandcrème tot wasmiddel, luchtverfrissers, tapijten en krijtjes, tot kaarsen, theezakjes, mobiele telefoons en kauwgom, zijn overal in het dagelijks leven aanwezig... en ze verwoesten onze gezondheid en onze planeet. De milieutoxines die in deze producten zitten, veroorzaken een cascade van problemen, waaronder chemische sensitiviteiten, auto-immuunproblemen, obesitas, chronische gezondheidsziekten en meer. Darin Olien heeft het grootste deel van zijn volwassen leven obsessief onderzoek gedaan naar deze gemakken en in dit boek brengt hij ons bewustzijn van hun gevaren naar een hoger niveau.

Aantal pagina's

304

Taal

Engels

Uitgever

Harper Wave

EAN-Code

9780063114531

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Fatal Conveniences. door Darin Olien gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Fatal Conveniences. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Fatal Conveniences. onder EAN-code 9780063114531 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Religie, Spiritualiteit & Filosofie Lifestyle Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Duurzame levensstijl Spiritualiteit Persoonlijke & Volksgezondheid Genezing Boeken

Fatal Conveniences. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Fatal Conveniences. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Fatal Conveniences. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Fatal Conveniences. in grote mate positief.

Fatal Conveniences. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Fatal Conveniences. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Fatal Conveniences. te kopen.

Het boek Fatal Conveniences. onder EAN code 9780063114531  is geschreven door: Darin Olien.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Fatal Conveniences. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Fatal Conveniences. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Fatal Conveniences. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Fatal Conveniences. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Fatal Conveniences.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Fatal Conveniences. aanbieden. De PDF-versie van Fatal Conveniences. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00