Zoek
  1. boeken
  2. Feedback is fantastisch.

Feedback is fantastisch. boek PDF

Geschreven door Julia Cook

Dit boek direct kopen via deze link.

Feedback is fantastisch. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Feedback is fantastisch. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Feedback is fantastisch.:

Met Feedback is fantastisch leert Max hoe hij moet omgaan met complimenten en kritiek. Het is een boek vol leuke verhalen, waarin hij ontdekt dat feedback eigenlijk best fantastisch is. Door de verhalen en vragen die erin staan, kan er een waardevol gesprek ontstaan tussen kinderen en hun ouders of leraren. Max leert dat het oké is om complimenten aan te nemen en te genieten van het goede dat anderen over je zeggen. Ook leert hij hoe hij op een positieve manier omgaat met kritiek. Hij ontdekt dat hij hierdoor kan leren en groeien. Kinderen leren dat het goed is om feedback te geven en te ontvangen en dat je uit alle feedback iets kunt halen. Dit boek is een geweldige manier om kinderen te helpen bij het leren omgaan met feedback. Het biedt een leuke manier om een waardevol gesprek te voeren over het onderwerp.

Aantal pagina's

32

Taal

Nederlands

Uitgever

Bazalt Educatieve Uitgaven

EAN-Code

9789461182456

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Feedback is fantastisch. door Julia Cook gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Feedback is fantastisch. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Feedback is fantastisch. onder EAN-code 9789461182456 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Kinderboeken Prentenboeken Boeken

Feedback is fantastisch. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Feedback is fantastisch. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Feedback is fantastisch. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Feedback is fantastisch. in grote mate positief.

Feedback is fantastisch. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Feedback is fantastisch. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Feedback is fantastisch. te kopen.

Het boek Feedback is fantastisch. onder EAN code 9789461182456  is geschreven door: Julia Cook.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Feedback is fantastisch. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Feedback is fantastisch. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Feedback is fantastisch. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Feedback is fantastisch. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Feedback is fantastisch.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Feedback is fantastisch. aanbieden. De PDF-versie van Feedback is fantastisch. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00