Zoeken
  1. boeken
  2. Financieel management.

Financieel management. boek PDF

Geschreven door Kees van Alphen

Dit boek direct kopen via deze link.

Financieel management. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Financieel management. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Financieel management.:

Financieel management biedt ondernemers en managers een heldere en inzichtelijke blik op de financiële aspecten van hun bedrijf. Het boek gaat in op verschillende onderwerpen, zoals winst-en-verliesrekening, balans en kasstroomoverzicht, bedrijfsresultaat, ebit, ebitda en nettowinst, management van het werkkapitaal, kasstromen, financiële planning, begroten en budgetteren, investeren, kopen en verkopen, management accounting en financial accounting. In deze vierde herziening zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd, waaronder het actualiseren van fiscale regelingen en tarieven en het toevoegen van visualisaties aan alle financiële overzichten. Daarnaast bevat deze editie een speciale sectie over start-ups en scale-ups. Het boek biedt inzicht in alle aspecten van de financiële gezondheid van een organisatie, zodat ondernemers en managers zich kunnen richten op hun eigen vakgebied en tegelijkertijd op de hoogte blijven van hun financiële situatie. Er staat een duidelijke uitleg in over hoe je het geld van je bedrijf kunt beheren en waar je op moet letten bij het bepalen van je kosten. Bovendien krijg je inzicht in de financiële markt en de verschillende investeringsmogelijkheden.

Aantal pagina's

192

Taal

Nederlands

Uitgever

Boom

EAN-Code

9789024428373

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Financieel management. door Kees van Alphen gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Financieel management. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Financieel management. onder EAN-code 9789024428373 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Managementboeken Bedrijfskunde Boeken

Financieel management. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Financieel management. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Financieel management. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Financieel management. in grote mate positief.

Financieel management. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Financieel management. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Financieel management. te kopen.

Het boek Financieel management. onder EAN code 9789024428373  is geschreven door: Kees van Alphen.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Financieel management. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Financieel management. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Financieel management. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Financieel management. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Financieel management.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Financieel management. aanbieden. De PDF-versie van Financieel management. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00