Zoek
  1. boeken
  2. Financieel management en financiering.

Financieel management en financiering. boek PDF

Geschreven door P. de Keijzer

Dit boek direct kopen via deze link.

Financieel management en financiering. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Financieel management en financiering. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Financieel management en financiering.:

Financieel management en financiering biedt studenten een compleet overzicht van de wereld van financieel management en investerings- en projectanalyse. Het boek bestrijkt centrale aspecten zoals waarderen, financieren en risicobeheer. De derde editie focust op het streven naar aandeelhouderswaarde bij het nemen van beslissingen. Dit komt onder andere tot uiting in de aanpassing van de Code Corporate Governance. Ook worden krantenartikelen en rapporten gebruikt om de discussie hierover te voeden. Daarnaast wordt er verwezen naar de inzichten die voortkomen uit deze discussies. Met dit boek leren studenten om financiële vakbekwaamheid te verwerven door ‘de logica van het begrijpen’ en ‘de kunst van het doen’ in harmonie te integreren. Daarnaast helpt het boek om investeringsprojecten en strategische bedrijfsbeslissingen te begrijpen. Door deze kennis te combineren met praktijkervaring, kunnen studenten de risico's van investeringsprojecten beter inschatten en krijgen ze een betere inzicht in de financiële implicaties van strategische bedrijfsbeslissingen.

Aantal pagina's

724

Taal

Nederlands

Uitgever

Noordhoff

EAN-Code

9789001738433

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Financieel management en financiering. door P. de Keijzer gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Financieel management en financiering. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Financieel management en financiering. onder EAN-code 9789001738433 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Economie & Financiën Managementboeken Financien & Boekhouding Bedrijfsorganisatie Financien MKB & ZZP Bedrijfsfinancien Boeken

Financieel management en financiering. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Financieel management en financiering. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Financieel management en financiering. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Financieel management en financiering. in grote mate positief.

Financieel management en financiering. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Financieel management en financiering. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Financieel management en financiering. te kopen.

Het boek Financieel management en financiering. onder EAN code 9789001738433  is geschreven door: P. de Keijzer.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Financieel management en financiering. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Financieel management en financiering. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Financieel management en financiering. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Financieel management en financiering. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Financieel management en financiering.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Financieel management en financiering. aanbieden. De PDF-versie van Financieel management en financiering. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00