Zoek
  1. boeken
  2. Flipping a Switch.

Flipping a Switch. boek PDF

Geschreven door Barbara O'Neill

Dit boek direct kopen via deze link.

Flipping a Switch. boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Flipping a Switch. over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Flipping a Switch.:

"Retireren uit een volledig tijdverband vergt meestal een 180 graden verschuiving - zowel in mindset als gedrag - ten opzichte van de manier waarop u voorheen uw tijd en geld beheerde. Dit is vooral waar voor Baby Boomers, die misschien nooit een volwassen leven hebben meegemaakt zonder volledige tijd en dezelfde gewoonten hebben gevolgd sinds hun twintiger jaren. Deze levensovergangen kunnen worden beschouwd alsof ze een schakelaar moeten omzetten. Sommige veranderingen gebeuren plotseling als een aan/uit-schakelaar, terwijl andere geleidelijk gebeuren als een dimmer. Sommige schakelaars zijn vrijwillig, zoals het besteden van opgebouwde spaargelden, terwijl anderen verplicht zijn, zoals het nemen van verplichte minimale afnameuitkeringen vanaf 72 jaar. En om de zaken nog ingewikkelder te maken, moeten er ook leefstijl- en sociale veranderingen worden overwogen. Flipping a Switch bespreekt 35 financiële, levensstijl- en sociale overgangen die u tegenkomt bij het ingaan van de pensioenleeftijd, waaronder: van volledig tijdverband naar nieuwe bezigheden; van het sparen van geld naar het uitgeven van geld; van het ontvangen van een salaris naar het creëren van een "salaris"; van het fondsen van pensioenspaarplannen naar het nemen van verplichte minimale uitkeringsuitkeringen; van het verzamelen van bezittingen naar het downscalen. Iedereen heeft unieke schakelaars om te omschakelen. Flipping a Switch biedt een praktisch handvat om deze schakelaars om te zetten.".

Aantal pagina's

290

Taal

Engels

Uitgever

Atlantic Publishing Group

EAN-Code

9781620236864

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Flipping a Switch. door Barbara O'Neill gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Flipping a Switch. downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Flipping a Switch. onder EAN-code 9781620236864 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

 

Dit boek komt voor in de volgende categorieën:

Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness Gezin & Relaties Economie & Financiën Financien & Boekhouding Pensionering Persoonlijke financiën Financien Levensfasen Boeken

Flipping a Switch. recensies

Je wil natuurlijk niet een boek als Flipping a Switch. kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Flipping a Switch. recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Flipping a Switch. in grote mate positief.

Flipping a Switch. is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Flipping a Switch. PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Flipping a Switch. te kopen.

Het boek Flipping a Switch. onder EAN code 9781620236864  is geschreven door: Barbara O'Neill.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Flipping a Switch. downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Flipping a Switch. ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Flipping a Switch. beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Flipping a Switch. direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Flipping a Switch.?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Flipping a Switch. aanbieden. De PDF-versie van Flipping a Switch. kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken

The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00

1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00

Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00

The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00