Zoek

Florence boek PDF

Geschreven door Kiki van Dijk

Dit boek direct kopen via deze link

Florence boek PDF downloaden

Benieuwd waar het boek Florence over gaat? Lees hieronder de samenvatting van Florence:

In de thriller Florence van Kiki van Dijk ontdekt restaurateur Clea dat achter alle kunst een levensgevaarlijk complot schuilgaat. Voor de lezers van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en Noortje Brink. In de thriller Florence van bestsellerauteur Kiki van Dijk wisselt kunstrestaurateur Clea haar werk aan wereldberoemde schilderijen af met een roerig nachtleven. Als ze door haar oud-klasgenoot Tanya plotseling wordt gevraagd voor een geheimzinnige opdracht in Florence, kan ze het gevoel van avontuur niet weerstaan. Maar van flaneren langs oude palazzi en gezellige trattoria’s is geen sprake: achter alle kunst en romantiek gaat een levensgevaarlijk complot schuil. Bovendien blijkt Tanya spoorloos verdwenen. Als Clea niet heel snel besluit wie ze kan vertrouwen, zou het prachtige Florence weleens haar allerlaatste bestemming kunnen zijn… Kiki van Dijk weet als geen ander zinderende spanning te combineren met heerlijke personages, in een stad die een stuk killer is dan de hitte doet vermoeden. Voor de lezers van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en Noortje Brink. ‘Spanning tussen personages, een mysterie, een opbloeiende liefde, een moord… de vakantiethrillers van Kiki van Dijk hebben het allemaal.’ – Libelle ‘Dit vakantieboek heeft álles om je – zelfs in je strandstoel – te laten bibberen van angst.’ – &C

Aantal pagina’s

Onbekend

Taal

Nederlands

Formaat

E-book

EAN-Code

9789401617260


Boek Direct Bestellen

Bij het klikken van deze bovenstaande button wordt je doorgestuurd naar het boek op Bol.com

Wil jij een pdf van Florence door Kiki van Dijk gratis downloaden als ebook? Wij hebben het boek gratis voor je. Je kunt Florence downloaden via onze website. Ook als jij een samenvatting van Florence onder EAN-code 9789401617260 wilt downloaden, ben je hier aan het juiste adres.

Florence recensie

Je wil natuurlijk niet een boek als Florence kopen zonder te weten of de recensies goed zijn. Gelukkig zijn de Florence recensies erg goed. Op Google en andere gerenommeerde boekensites zijn de recensies voor Florence in grote mate positief.

Florence is dan ook een goede keuze voor een boek. Via ons kan je de Florence PDF downloaden en direct beginnen met lezen in het ebook. De PDF van het boek kun je ook lezen op bijvoorbeeld een Kindle of andere e-reader. Je hoeft dus niet achter de computer te zitten om de PDF van Florence te kopen.

Het boek Florence onder EAN code 9789401617260  is geschreven door: Kiki van Dijk.

Ja, het is mogelijk om een PDF op je Kindle te laden. Als je dus de PDF van Florence downloadt, kun je deze vervolgens op je Kindle laden en lezen.

Op dezelfde manier kun je een PDF van Florence ook op andere e-reader laden zodat je ontspannen op de bank het boek kunt gaan lezen. 

Wij hebben de PDF van Florence beschikbaar gemaakt. Download de PDF van Florence direct. Wil jij de complete versie of een samenvatting van Florence?

Nee, we kunnen helaas geen gratis PDF van Florence aanbieden. De PDF-versie van Florence kan je bij ons kopen via de bovenstaande link. Dit is een officiële versie van het boek. Gratis downloaden is dus helaas niet mogelijk.

Populaire Boeken


The Book Thief

Door Markus Zusak

$27.00 $17.00


1984

Door George Orwell

$27.00 $17.00


Animal Farm

Door George Orwell

$27.00 $17.00


The Alchemist

Door Paulo Coelho

$27.00 $17.00